Aktuelno

Najplaćenija manekenka sveta konačno otkrila zašto je napustila Viktorijine anđele

Poznata Brazilka bila je jedna od glavnih modela Viktorijas sikreta između 1999. i 2006. godine.

Sreda, 07.11.2018.

08:50

Izvor: B92

Najplaćenija manekenka sveta konačno otkrila zašto je napustila Viktorijine anđele
foto: Getty

Podeli:

Dok je mnogim manekenkama san da postanu deo anđela, najplaćenija manekenka sveta Žizel Bundšen odlučila je u jednom trenutku svog života da napusti Viktorijas sikret.

Sada je po prvi put otkrila zašto je to učinila.

"Prvih pet godina osećala sam se prijatno šetajući po pisti u dnjem vešu, ali kako je vreme prolazilo postajalo mi je sve manje prijatno dok su me fotografisali samo u bikiniju ili tangi“, otkrila je Žizel.

Foto: Getty

"Tražila sam rep, plašt ili krila, bilo šta, samo da bih se malo prekrila“, napisala je Žizel u svojoj knjizi.

foto: Getty

"Bila sam zahvalna kompaniji što mi je pružila velku šansu u životu i finansijsku sigurnost, ali bio je to period u životu kada više nisam bila sigurna da li želim da nastavim saradnju“, zaključila je manekenka koja danas ima dvoje dece sa igračem NFL-a Tomom Brejdijem.

Momenat kada je definitivno presekla bio je 2006. godine kada je u jednu čašu stavila dva papirića sa rečima DA i NE za nastavak saradnje. Izvukla je NE i to je bio kraj njene karijere kao Viktorijinig anđela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.