Aktuelno

Britanski zavodnik i dalje očarava: Hju Grant o novoj životnoj ulozi oca

Britanski glumac Hju Grant snima novi film, a na nedavnoj promociji spomenuo je i detalje iz porodičnog života, koji retko eksponira.

Sreda, 14.11.2018.

17:00

Izvor: stil.kurir.rs

Britanski zavodnik i dalje očarava: Hju Grant o novoj životnoj ulozi oca
foto: Getty

Podeli:

Večiti šarmer, Hju oduševljava, kako na platnu tako i van njega. Dok je govorio o novom filmu, priznao je da mu je život haotičan. Iako je davno tvrdio da ne želi da bude otac, Hju danas ima petoro!

Hju Grant (58) se oženio dugogodišnjom devojkom Anom Eberštajn, na opuštenoj ceremoniji u Čelsiju u maju ove godine. Par ima troje dece, ali ne otkriva informacije o njima. Čuvaju sitne detalje svog porodičnog života, pa su fanovi oduševljeni mogućnošću da saznaju neki detalj o glumčevom očinstvu.

Glumac je spomenuo kako provodi vreme sa Penelopom Kruz dok se njihova deca igraju: "Ćaskamo dok deca pokušavaju da se poubijaju. Ona je divna. Da, voleo bih da provodim vreme sa njom u bilo čemu". Nije rekao s kojom decom je bio, ali znamo da Penelopa ima dvoje - dečaka Lea od sedam i devojčicu Lunu od pet godina.

#HughGrant #HughGrantPics #HughGrantPhotos #AnnaEberstein

A post shared by Hugh Grant ™ (@hugh.grant.official) on

"Imam petoro male dece i život mi je potpuno haotičan. Uvek sam za rad na scenariju ili režiranje, ali sad jednostavno nemam vremena", objasnio je Hju. Na pitanje da li vidi svoju decu u glumačkim vodama, rekao je da mu je palo na pamet da bi i oni mogli poći njegovim stopama i našalio se da kad ih je video na školskoj pozornici primetio je da im nedostaje talenta i da se taj problem neće desiti javnosti.

Poznati zavodnik bio je u dugoj vezi sa lepom glumicom Elizabet Harli, ali su se 2000. razišli, nakon 13 zajedničkih godina. Par je ostao u dobrim odnosima.

Poznat kao zakleti neženja i magazinu Pipl 2015. godine Hju je rekao:"Ne verujem u brak. Video sam nekoliko dobrih primera. Možda pet u svom životu, ali generalno, mislim da su recep za kolektivni jad".

Od zakletog neženje, bez dece, samo četiri godine kasnije Hju se pretvorio u oca petoro dece.

Prašina o glumčevom burnom ljubavnom životu digla se kada se saznalo da Hju ima treće dete koje je dobio sa sadašnjom suprugom, švedskom televizijskom producentkinjom Anom Eberštajn.

Naime, Ana je bila trudna kada i još jedna Hjuova ljubavnica, kineska glumica Tinglan Hong, sa kojom Grant ima dvoje dece.

"Hju je poprilično nezaustavljiv. Može da ima svaku ženu koju poželi. On je pravi zavodnik koji obožava sve žene. Njegov život izgleda ovako - svake noći, druga žena", pričali su tada Hjuovi prijatelji.

#HughGrant #HughGrantPics #HughGrantPhotos #AnnaEberstein

A post shared by Hugh Grant ™ (@hugh.grant.official) on

2014. godine prvi put je govorio za novine o porodici i deci, i tada je za švedski magazin Nöjesbladet rekao za suprugu Anu Eberštajn: "Mi smo jako dobri prijatelji. Ona je odlična majka". Ana mu je rodila troje dece.

Priznao je Hju tokom svoje karijere da je gubio ljubav i dobre osobe jer je činio loše poteze. Tako je, za vreme prekida veze sa sadašnjom suprugom Anom, nastalo dete sa recepcionerkom Hong, mala Tabita.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare