Aktuelno

Izbačena iz Luvra zbog odeće koja je "provokativna": Šta vi kažete?

Australijskoj influenserki Njuši Sjeh zabranjen je ulaz u pariski Luvr zbog modne kombinacije koja je ocenjena kao “previše provokativna ”.

Četvrtak, 15.11.2018.

14:09

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Blogerka i zvezda Instagrama Njuši Sjeh posetila je Luvr u crnoj haljini sa dubokim dekolteom, koja je izrađena od pamuka i prozirnih čipkanih delova.

Međutim, kako piše australijski Njuz.com, kada se pojavila ispred ulaza, stražar joj je zabranilo da uđe zbog haljine koja, kako su rekli, previše otkriva te su joj vikali da se pokrije.

Besna zbog zabrane, lepa Austalijanka je na Instagramu podelila fotografiju u spornoj haljini ispod koje je napisala: "Pikaso bi voleo moj autfit".

Nakon toga, Njuši je odlučila da otkrije svojim pratiocima šta se zaista desilo tog dana.

"Stražar je neprimereno gestikulirao, pravio grimase, psovao da se prekrijem i imao je pogled pun mržnje kada me je sprečio da uđem. Bila sam slomljena, jer sam mislila da Luvr ne primenjuje ovo zastarelo pravilo. Ispostavilo se da ne", napisala je.

I Nevša je u pravu – Luvr nema određena pravila oblačenja.

Radnik na ulazu u muzej je posramio njenu odevnu kombinaciju, iako to nije u opisu njegovog posla.

Nevša je rekla za britanski "San" da je ranije bila u Luvru, kada je nosila veoma sličnu garderobu i "uopšte nije imala problema".

Kako piše na internet-stranici Luvra, posetiocima je zabranjeno da budu u kupaćim kostimima ili goli, bosi ili golih grudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.