Aktuelno

Osuđivali su njen brak sa Džastinom Biberom, a ona im je sada odgovorila

Hejli Biber, donedavno Boldvin, obratila se putem Instagrama svima koji su iskritikovali njen brak s Džastinom Biberom kazavši kako ljudi moraju da prestanu da osuđuju jedni druge, jer je svet već prepun mržnje i bola.

Nedelja, 09.12.2018.

18:02

Izvor: klix.ba

Osuđivali su njen brak sa Džastinom Biberom, a ona im je sada odgovorila
Foto: Gettyimages

Podeli:

Ona nedelju dana nije ništa objavljivala na društvenim mrežama i, sudeći prema njenim rečima, to joj je prijalo.

"Ne pratiti Instagram je najbolja stvar ikada. Kad god uzmem pauzu, osećam se mnogo bolje i srećnije. Iste sekunde kad se vratim na Instagram, postanem tužna i anksiozna. Molim vas, nemojte me pogrešno shvatiti, Instagram je neverovatan alat i odličan način da ostanete u kontaktu i interakciji s drugima. Međutim, negativnost vrišti tako glasno. Teško je usredsrediti se na vašu dobrobit i mentalno zdravlje kada, svaki put kada otvorite Instagram, neko razbija vaš posao, vašu vezu ili u suštini bilo koje stvari u vašem životu koje su pozitivne. Jednostavno, ne verujem da smo pozvani da živimo život gde smo toliko zarobljeni u mišljenjima stranaca o nečemu što nisu oni uradili",napisala je Biber.

Popularna manekenka istakla je kako neće da dozvoli da se oseća loše zbog komentara kritičara.

"Moramo da napravimo korak unazad i shvatimo da moramo pružati više ljubavi i ohrabrenja jedni drugima, umesto što neprekidno rušimo i osuđujemo ljude. Neću dozvoliti ljudima da se osećam kao da radim nešto pogrešno samo zato što uživam u životu i što sam srećna. U ovom svetu ima dovoljno mržnje i bola i poslednje što nam je potrebno je još više negativnosti, mržnje i podela", zaključila je Hejli Biber.

Podsećamo, manekenka se za poznatog kanadskog pevača udala u septembru nakon višemesečnih glasina o veridbi i venčanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.