Pop pevačica nema vremena za venčanje

Pevačica Ledi Gaga poslednjih nekoliko meseci zauzeta je promocijom filma “A Star Was Born” u kojem glumi savršeni ljubavni par zajedno sa Bredlijem Kuperom.

Životi poznatih | azra.ba |
Podeli
foto: Getty
foto: Getty

Film koji joj je doneo neočekivanu slavu poremetio je njene privatne planove, a venčanje o kojem se govorilo u prethodnom periodu, palo je u drugi plan.

Naime, Gaga i njen partner Kristijan Karino svoju ljubav planirali su da krunišu brakom, ali su ih pevačicine poslednje aktivnosti poremetile u njihovim namerama.

"Gaga mesecima ne stiže da se pozabavi venčanjem, za koje želi da bude ogromno i veoma glamurozno. Ona potiče iz velike, tradicionalne porodice i svi znaju da voli stvari da radi na visokoj nozi i zbog toga još uvek ne može da se posveti planiranju ceremonije“, izjavio je izvor blizak pevačici.

Nakon što je raskinula petogodišnju vezu sa glumcem i modelom Tejlorom Kinijem, Gaga je ubrzo uplovila u ljubavnu romansu sa agentom Kristianom Karinom koji je angažovan kao saradnik marketinške firme koja zastupa poznatu pevačicu. No, nakon sjajne filmske role i velikog uspeha koji je doživela igrajući sa Bredlijem Kuperom, mnogi su mišljenja kako Gaga gaji posebna osećanja prema markantnom glumcu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 53 sledeca idi na stranu