Aktuelno

Od konobarice do frizerke: Poznati muškarci koji su oženili žene iz "komšiluka"

Glumac Met Dejmon jednom je, govoreći o svojoj supruzi Luzijani Baroso, rekao da je imao sreće jer se zaljubio u "civila".

Sreda, 02.01.2019.

10:59

Izvor: B92

Od konobarice do frizerke: Poznati muškarci koji su oženili žene iz
foto: Getty

Podeli:

Obzirom da njihov brak traje već 13 godina, čini se da je u pravu.

Iako vam se možda čini da su ljubavne priče u kojima se slavni glumac zaljubi u običnu devojku iz susedstva rezervisane samo za filmska platna, Met Dejmon i još šest slavnih muškaraca koje smo izdvojili u nastavku teksta dokazuju da su ovakvi scenariji itekako mogući i u stvarnom životu.

foto: Getty

1. Met Dejmon i Lusijana Baroso

Par se venčao 2005. godine, a glumac je svoj buduću suprugu upoznao dok je radila kao konobarica u jednom baru u Majamiju u kojem je on boravio za vreme snimanja filma.

Članovi filmske ekipe nagovorili su ga da ode s njima na piće, a onda je s druge strane prostorije pune ljudi ugledao Lusijanu.

Kaže da ne zna kako bi im se putevi ukrstili da se taj dan nije naterao da ode na piće. Par je 2013. obnovio venčane zavete.

Foto: Getty

2. Džeri Sajnfild i Džesika Sklar

Par se venčao 1999. godine, a upoznali su se u jednoj teretani u Njujorku. Sklar je nosila slušalice kada joj je prišao Džeri.

U to vreme ona je prolazila kroz teško razdoblje, a on je pokušao da je nasmeje, no njoj nije bilo do zabave. Ipak, Džeri nije odustao, opet joj je prišao i rekao nešto smešno i ona je jednostavno morala da se nasmeje.

U to vreme Sklar je radila kao izvršna direktorka odnosa s javnošću Tommija Hilfigera, a dva meseca ranije venčala se sa sinom pozorišnog magnata Roberta Nederlandera, Erikom Nederlanderom.

Taj brak očigledno nije štimao jer ga je malo nakon susreta sa Sajnfildom prekinula, a godinu dana kasnije njih dvoje su se verili.

foto: Getty

3. Edi Redmajn i Hana Bagsvejv

Par se venčao 2014. godine, a njihova priča počela je prijateljstvom. Redmajn je pohađao englesku školu za dečake Eton, dok je Hana pohađala susedni internat za devojke.

Kada su Hana i njene koleginice organizovale humanitarnu modnu reviju, Redmajn se dobrovoljno prijavio za izlazak na pistu bez majice. Kasnije se prisetio da devojkama na pisti i nije baš zapao za oko, no jedna ga je primetila i počelo je 12 godina dugo prijateljstvo.

Na kraju su, Hana koja se bavi donosima s javnošću i glumac započeli vezu 2012. godine, a iste su se godine prvi put zajedno pojavili i na crvenom tepihu.

foto: Getty

4. Patrik Dempsi i Džilijan Fink

Par je u braku od 1999. godine. Glumac je suprugu upoznao u njenom frizerskom salonu "Delux" 1994. godine.

Kada je ova frizerka na popisu mušterija ugledala ime Patrik Dempsi mislila je da se radi o šali, a onda se šokirala kada je pravi Patrick došao na šišanje. Istovremeno, bila je i jako srećna jer joj je bio sladak.

U to vreme oboje su bili u vezama s drugim ljudima, ali nakon tri godine redovnih termina za šišanje završili su zajedno.

foto: Getty

5. Alek Boldvin i Hilarija Tomas

Venčali su se 2012. godine, a upoznali su se 2011. u jednom veganskom restoranu u Njujorku.

Hilarija je stajala kraj vrata kad joj je prišao glumac i rekao joj da mora da je upozna. Boldvin je kasnije rekao da njegova prva rečenica i nije bila previše pametna.

Kad su se upoznali Hilarija je imala 27 godina i radila je kao instruktorka joge u studiju u čijem je otvaranju učestvovala nakon diplomiranja na njujorškom univerzitetu.

foto: Getty

6. Vins Von i Kajla Veber

Par se venčao 2010. godine, a upoznali su se na jednom venčanju 2008. godine.

Veber je odrasla na malenoj farmi u mestu Bleki koje broji oko 400 stanovnika, a u vreme upoznavanja s glumcem radila je kao agent za nekretnine.

„Budući da je živela daleko, ispočetka sam bio nervozan zbog veze s njom jer je bila jedna od najboljih prijateljica iz djetinjstva supruge mog prijatelja. I ako nešto u takvoj situaciji pođe po zlu, bude neprijatno, ispričao je jednom prilikom glumac koji je rekao da je dobra stvar što je njegova supruga "žena iz susedstva".

Na početku veze razmenjivali su mejlove i telefonske pozive i već tada postali nerazdvojni.

foto: Getty

7. Kristijan Bejl i Sibi Blažic

Par se venčao 2000. godine.

Blažic je radila kao lična asistentkinja Vinone Rajder, a glumca je upoznala na jednom od roštilja koje je organizovala glumica.

Kasnije su pobegli u Las Vegas gde ih je navodno venčao imitator Elvisa Prislija. Bejl je imao 26 godina, a Sibi 30.

Kada je Bejl osvojio Oskara za najboljeg sporednog glumca u filmu "Bokser" novinarima je rekao da je njegova supruga za vreme njihovog braka morala da bude venčana za mnoštvo različitih likova.

„Znam da bi sve ovo bilo nemoguće bez nje. Ona je tako dobra, snažna žena“, rekao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.