Aktuelno

Stvari o Viktorijinim anđelima koje vam niko neće reći

U stvarnosti, iza scene, nije sve tako ružičasto kao što izgleda na pisti revije Viktorijinih anđela.

Nedelja, 20.01.2019.

14:18

Izvor: Super žena

Stvari o Viktorijinim anđelima koje vam niko neće reći
foto: Getty

Podeli:

One su najlepše žene na svetu, ali iza svega toga stoje male, ne tako lepe, tajne o kojima manekenke retko govore. Evo o čemu je reč:

Veštačka kosa

Ako mislite da je kosa Viktorijinih anđela savršena, vreme je da znate da to nije njihova kosa. Svi modeli nose ekstenzije, za čije stavljanje je potrebno i do par sati. Kosa je, takođe, skoro uvek farbana, kako bi izgledale privlačnije.

Veštački ten

Pre nego što izađu na pistu, na sve modele satima se nanosi sprej za tamnjenje, kako bi pokrio sve nedostatke kože, poput celulita, ožiljaka, crvenila, neujednačenog tena, itd...

Veštačke trepavice

Skoro svi modeli nose veštačke trepavice, a Bisuti navodi da ih je nosila sve vreme jer bez njih i ostalih tretmana uopšte nije izgledala kao na pisti.

Iscrpljujuće vežbe

Tokom foto sesija i revija, modeli moraju da vežbaju par sati dnevno jer je njihova obaveza da vode računa o svakom centimetru svog tela, što ne samo da utiče na zdravlje već ponekad vodi i opsednutosti izgledom.

Striktne dijete

Da, dijete su sastavni deo života Viktorijinih anđela. Svaki model ima trenera koji će im objasniti koliko i kada treba da jedu.

Alkohol

Još jedna od stvari koje treba da znate je da im se pre svake revije daju alkoholna pića kako bi se opustile i postale slobodnije na sceni, flertujući sa publikom.

Fotošop

Većina modela u realnosti ne izgleda kao na slici. Njihove butine i strukovi se sužavaju, a dekolte se povećava dvostruko ili trostruko.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.