Aktuelno

Slavni par koji je uspeo uprkos velikom skandalu u koji je on bio upleten

Latino glumica Salma Hajek i njen suprug, biznismen Fransoa Henri Pino, zajedno su od 2006. godine.

Utorak, 22.01.2019.

10:16

Izvor: Super žena

Slavni par koji je uspeo uprkos velikom skandalu u koji je on bio upleten
foto: Getty

Podeli:

Salma može da se pohvali uspešnim brakom, a često i ističe koliko je srećna i zadovoljna u svojim pedesetim godinama, umnogome zahvaljujući harmoničnom ljubavnom životu.

Novu godinu par je proveo na nepoznatoj egzotičnoj destinaciji odakle je Salma objavljivala prelepe fotografije na društvenim mrežama.

Glumica i suprug počeli su da se viđaju 2006. godine, a samo godinu dana nakon toga dobili su ćerku Valentinu Palomu i tada su potvrdili da su se verili.

2009. godine par se venčao na Dan zaljubljenih u Parizu, a u aprilu imali su drugu ceremoniju u Veneciji.

Njihova ljubav je od prvog dana bila toliko jaka da nije uspela ni tužba supermodela Linde Evanđeliste iz 2011. godine da ih poljulja. Naime, supermodel je tvrdila kako je Fransoa otac njenog sina Agustina, koji je rođen 2006. godine.

*ALT

Milijarder je tvrdio kako on nije otac dečaka, ali je na kraju uspeo da se nagodi sa Lindom. Salma nikada nije javno komentarisala ovaj slučaj.

Kasnije je Fransoa priznao kako je znao da je otac deteta, ali i da je od Linde tražio da prekine trudnoću.

Pino iz prvog braka sa Doroteom Lepre ima 17-godišnju ćerku Matildu i 20-godišnjeg sina Fransoa. S top-modelom Lindom Evanđelistom imao je aferu nekoliko meseci, a danas ne razgovaraju.

Inače, Fransoa je vlasnik kompanije Kering koja u svom okrilju ima luksuzne modne kuće kao što su Guči, Aleksandar Mekvin, Balensijaga, Iv Sen Loran...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare