Aktuelno

Irina Šajk progovorila o majčinstvu: "Ne mislim da mi je to promenilo život"

Ruska manekenka Irina Šajk jedna je od najtraženijih manekenki današnjice i prva Ruskinja koja se pojavila na naslovnici magazina Sprorts ilustrejted.

Sreda, 23.01.2019.

09:32

Izvor: Super žena

Irina Šajk progovorila o majčinstvu:
foto: Getty

Podeli:

Irina je već više od dve godine u vezi sa holivudskim glumcem Bredlijem Kuperom. Par je pre godinu i po dobio ćerku Leu i od tada je manekenka karijeru ostavila po strani.

Budući da im je devojčica malo porasla Irina je u intervjuu za W magazin pričala o svom povratku u manekenske vode, ali i o najlepšoj ulozi majke.

Irina je snimila kampanju za Intimisimi, koji ju je i otkrio pre mnogo gpodina u Moskvi. Tražili su jedno lepo lice koje će zameniti Anu Beatriz Baros i pronašli su Irinu.

Manekenka je objasnila šta za nju znači biti seksi:

"Nije seksi samo žena koja je u grudnjaku i štiklama. Svaka žena je seksi na svoj način, to je nešto što izvire iz tebe i nije poenta da to pokazujete na sve strane. Za mene je seksi i žena obučena u odelo i patike. Kako se krećete, kako govorite, kakav vam je karatkter, e to je seksi.“

A za majčinstvo kaže:

"Uvek kažem da je činjenica da sam postala majka jedna od najboljih stvari na svetu. Ne mislim da mi je to promenilo život, ali promenilo me je u smislu da se osećam bolje. Porodica je najvažnija stvar na svetu“, zaključila je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare