Da li nam se serija "Tračara" vraća na male ekrane?

Izgleda da će jedna od omiljenih serija ponovo doći na male ekrane.

Životi poznatih | fashon.hr |
Podeli
foto: Getty
foto: Getty

Serija Gossip Girl - Tračara pokrenula je glumačke karijere Blejk Lajvli i Lejton Mister i poslala ih u zvezdano nebo. Završila se pre nekoliko godina, na veliku žalost obožavatelja.

Više od decenije prošlo je od prvih epizoda u kojima je fokus bio na malenoj grupi prijatelja koji su uživali u životu na visokoj nozi, a sada se naveliko priča o mogućem nastavku iste serije i s istim glumcima.

Nedavno je Blejk Lajvli, koja je igrala ulogu Serene van der Vudsen, izjavila kako bi bila srećna da se ponovno okupe i nastave seriju nekoliko godina kasnije, kad su njihovi likovi već odrasli.

„Da li bih snimala nastavak serije sledećih sedam godina? Ne, ne bih, jer je to zaista naporno, a ja sad imam porodicu i decu, od koje ne želim da budem toliko dugo odvojena. Ali ono što sam naučila u životu je da nikad ne kažem nikad! Želim da radim nešto što još nisam dobila priliku, ali da bih se vratila u ribut serije? Ko zna, ako je dobar projekt i ako ima smisla...Zaista smo se baš zabavljali snimajući prvi put na ulicama Njujorka...“

Seriju "Tračara" ne možemo da zamislimo bez Blejk i Lejton.

A slično smatra i Lejton, čija je karijera i danas najpoznatija po ulozi razmažene jedinice istančanog modnog ukusa Bler Voldorf.

„Pretpostavljam da je ponovno oživljavanje serija kojima smo davno rekli zbogom sada popularno, ali teško mi je da u ovom trenutku dam odgovor. Ako bi svi bili za, ako bi odgovaralo mom rasporedu, možda? Ne želim reći da ne bih“, izjavila je Lejton pre nekoliko godina za Veniti fer.

Ipak, budućnost serije i njen potencijalni nastavak najviše zavisi od producenata i scenarista bez kojih niko ne bi hteo ni da pomisli na nove epizode.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 56 sledeca idi na stranu