Aktuelno

Objavljen kućni video-snimak poznate pevačice i uspešnog sportiste

Pevačica Nikole Šerzinger našla se na udaru hakera, koji su iz njenog mobilnog telefona ukrali privatne snimke, a potom ih objavili na internetu.

Utorak, 19.02.2019.

12:48

Izvor: tracara.rs

Objavljen kućni video-snimak poznate pevačice i uspešnog sportiste
foto: Getty

Podeli:

Snimci su nastali u periodu kada je bila u vezi sa vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom. Jedan od njih traje dva i po minuta, a na njemu se vidi par koji leži u krevetu i strastveno razmenjuje nežnosti. Očigledno je da snimak nije bio za javnost.

U ovom trenutku, na sajtovima na kojima se objavljuje sadržaj za odrasle, video-snimak je pregledan preko 300 000 puta, a pop zvezda je navodno očajna.

“Nikol je slomljenog srca, zbog toga što se ovaj video-snimak našao na internetu. Nije trebalo niko da ga vidi”, kaže izvor dnevnog lista "San" (The Sun), koji je blizak sa pevačicom.

Četrdesetogodišnja pevačica samo je jedna u nizu zvezda kojima su hakovani nalozi na platformi Aj-klaud (iCloud). Pre pet godina nastao je veliki skandal kada su se na internetu našle na stotine fotografija nagih glumica i pevačica, među kojima su bile Dženifer Lorens, Kejt Apton, Vanesa Hudžins, Avril Lavinj, Gabrijel Jinion i Hajden Panetier.

Nikol i Luis bili su u vezi, sa prekidima, gotovo osam godina, a raskinuli su 2015 . godine. To se navodno dogodilo zbog činjenice da je njemu karijera bila bitnija od Nikol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.