Aktuelno

Udaje se za 16 godina mlađeg: "Moja deca jedva čekaju svadbu, obožavaju očuha"

Nemačka manekenka Hajdi Klum objavila je početkom godine na društvenim mrežama da ju je njen dečko Tom Kaulic zaprosio.

Sreda, 13.03.2019.

09:45

Izvor: Super žena

Udaje se za 16 godina mlađeg:
foto: Getty

Podeli:

Njihova veza, koju su obelodanili u maju prošle godine posebno intrigira javnost jer je Hajdi 45 godina, a Tomu Kaulicu 29.

Hajdi je majka četvoro dece, Helene (15), Henrija (14), Džona (12) i Lou (9) i kaže kako njena deca jedva čekaju njihovo venčanje jer obožavaju budućeg očuha.

"Deca obožavaju Toma. Ne mogu da dočekaju venčanje. Biće veoma uključeni u ceremoniju“, rekla je Hajdi u razgovoru za magazin Closer.

Par se verio samo deset meseci od početka veze, a Hajdi objašnjava da je s njim potpuno drugačije.

"Upoznali smo se u februaru 2018. godine i iskreno, udala bih se za njega već tog dana“, kaže ona.

"Iznenadila sam se kada me je zaprosio, ali nekako sam osećala da će se to dogoditi jer smo odmah klinknuli“, objašnjava Hajdi.

Manekenka i muzičar upoznali su se na setu snimanja emisije Germanys Next Top Model, a Hajdi je 16 godina starija od njega.

O venčanju nedavno je rekla: "Mi smo dvoje Nemaca, biće vrlo organizovano i na vreme“.

Najstariju ćerku Hajdi je dobila iz veze sa Flaviom Briatoreom s kojim se rastala ubrzo nakon što je saznala da je trudna. Ostalo troje dece manekenka je dobila u braku sa pevačem Silom s kojim je bila u braku od 2004. do 2014.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.