Prelepa glumica godinama skriva život od znatiželjne javnosti, posebno muškarce i decu

Eva Mendes i Rajan Gosling zajedno su od 2011. godine i imaju dve ćerkice.

Životi poznatih | Dnevnik.hr |
Podeli
foto: Getty
foto: Getty

Latino glumica Eva Mendez je lepotom i gracioznošću osvojila brojna muška srca, ali jedan ju je očarao i njihova ljubav traje već dugo. Radi se o glumcu Rajanu Goslingu.

Par je zajedno od 2011. godine, kada su uhvaćeni na romantičnom sastanku u Diznilendu, a upoznali su se na setu filma "The Place Beyond the Pines". "Sudbonosno da" izgovorili su 2016. godine u strogoj tajnosti. Do dan-danas u javnost nije procurila nijedna fotografija s venčanja, baš kao što se saznalo da Eva nosi njihovo prvo dete tek kad je glumica zakoračila u 7. mesec trudnoće.

Par ima dve ćerke - Esmeraldu rođenu 2014. godine i Amadu koja je na svet stigla 2016. godine. Takođe, u ovih 8 zajedničkih godina duo se pojavio zajedno na crvenom tepihu svega nekoliko puta, a vešto se skrivao od paparaca i u slobodno vreme.

Prethodno, Rajan je ljubio glumice Sandru Bulok i Rejčel Mekadams, koja mu je bila partnerka u filmu "Notebook", dok je Eva čak 8 godina provela u vezi s Džordžom Augustom.

Pogađate, ni o vezi s Džordžom ne zna se gotovo ništa, a njihovih zajedničkih fotografija bilo je svega nekoliko tokom tih godina.

"Puno ljudi ovo ne zna o meni, ali ja obožavam da budem kod kuće. Umesto da se šetam crvenim tepihom, više volim da budem sa svojim devojčicama", otkrila je Eva jednom prilikom u intervjuu za poznati časopis Šejp, te tako otkrila zašto nikada nije pratnja suprugu na premijerama i dodelama nagrada za filomove koje on još snima, dok se ona povukla iz industrije nakon što je zatrudnela prvi put.

View this post on Instagram

#Coupledup #EvaMendes #RyanGosling

A post shared by @NikkiOH (@nikkioh.co) on

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 56 sledeca idi na stranu