Aktuelno

Savetuju joj razvod ako ne želi da "strada" zbog njega

Američka televizijska voditeljka Vendi Vilijams je pozvala manekenku Hejli Boldvin da se razvede od pevača Džastina Bibera, uprkos činjenici da se par venčao pre nekoliko meseci, prenosi Dejli Mejl.

Nedelja, 24.03.2019.

16:00

Izvor: telegraf.rs

Savetuju joj razvod ako ne želi da
foto: Getty

Podeli:

Ona je u svojoj emisiji govorila o mentalnom zdravlju poznatog pevača i istakla da je Hejli (22) isuviša mlada da se time bavi.

Džastin Biber je nedavno na Instagramu priznao da se bori protiv depresije i istakao je da je njegova borba velika, prenosi Miror.

„Samo sam želeo da vas obavestim. Nadam se da će vas pogoditi ono što preživaljavam. Mnogo sam se mučio. Osećam se nepovezano i čudno. Samo sam želeo da vas obavestim i zamolim da se molite za mene“, napisao je on.

Umesto da podrži pevača, Vendi Vilijams je istakla da bi Hejli trebalo da ostavi Džastina zbog ljubavi i brige u nadi da će u budućnosti imati šansu bolji brak.

Vendi veruje da bi Džastinov problem mogao da ima negativan efekat na njihov odnos, osim ako mu Hejli ne ostavi prostor da se pozabavi svojim problemima.

Istakla je da strahuje kako će se Džastin ponašati kada bude postao otac.

„Hejli Boldvin ima 22 godine i ona je tek udata žena. Mislim da bih ja na njenom mestu htela da se razvedem u ime ljubavi. U ime ljubavi i prijateljstva. Imam 22 godine, srela sam te kada sam imala 17... Sada je on pod lupom javnosti, a šta će biti kada budu dobili decu“, rekla je ona.

Tu se i zapitala da li bi Džastin bio dobar otac i istakla da je sve to previše za jednu devojku od 22 godine i da bi oni mogli brzo da se razvedu.

„Ovo vam kažem u ime ljubavi, nisam zlobna. Srećno, deco“, rekla je ona.

Vendi je navela i da je Džastin dosta toga prevalio preko svojih leđa u toku svog života, a posebno jer je veoma mlad postao slavan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.