Emina Jahović: "Greška je što nisam verovala u ozbiljnost koronavirusa" VIDEO

Pevačica Emina Jahović uspešno se oporavila od koronavirusa. Svim ženama, uz čestitku za Osmi mart, poželela da ostanu zdrave i jake, kao što su oduvek i bile, a istakla da nije imala neprijatnosti zbog priznanja da se zaražena šetala među ljudima.

Životi poznatih | B92, TV Prva |
Podeli
Foto: Printskrin/TV Prva
Foto: Printskrin/TV Prva

"Kovid kao virus sam posmatrala drugačije i nisam ga se plašila, jer zdravo živim, bavim se sportom i nemam loše navike", rekla je za televiziju Prva Emina Jahović.

Dodaje da je mislila da, i ako ga dobije, to neće biti strašno i naglašava da je njena greška što nije verovala u ozbiljnost virusa, a opravdanje nalazi u tome što nije ni znala da se razbolela.

Rekla je kako su se ona i njena porodica koronavirusom zarazili na skijanju, da je temperaturu 39 i stomačne tegobe dobio njen sin, ali da je njegov PCR test pokazao da je negativan.

Emina Jahović kaže da je narednih dana i ona skijala i da je verovatno i bila zaražena, ali nije imala simptome.

"Prvog dana skijanja mi se vrtelo u glavi, ali sam mislila da je to zbog visine i viška kiseonika, što se inače dešava. Zvala sam lekara i on mi je rekao da su to najverovatniji razlozi. Drugog dana sam počela da kašljem, ali to je bio potpuno neobičan i suv kašalj. Pošto nisam imala temperaturu, uopšte nisam znala da je to u pitanju", zaključila je Emina Jahović.

Dodaje da se zdravo osećala, da je sve vreme nosila masku, da ništa nije ukazivalo na virus i da su posle tri dana svi bili bolesni.

Detaljnije o tome šta je Emina Jahović govorila o svojoj borbi sa koronavirusom pogledajte u video-prilogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 17 sledeca idi na stranu