Aktuelno

Čudesna žena Gal Gadot uz fotografiju sa suprugom i decom i otkrila srećnu vest FOTO

Glumica Gal Gadot. najpoznatija po ulozi "Wonder Woman", na Instagramu je podelila srećnu vest kako sa suprugom Jaronom Varsanom čeka svoje treće dete.

Utorak, 09.03.2021.

09:05

Izvor: Veèernji list

Čudesna žena Gal Gadot uz fotografiju sa suprugom i decom i otkrila srećnu vest FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Glumica je od 2008. godine u braku sa Varsanom, a par ima dve ćerke, devetogodišnju Almu i trogodišnju Maju.

Gal Gadot je 2004. proglašena za Mis Izraela, a glasine o trudnoći pojavile su se još za vreme dodele Zlatnih globusa kada se Gal Gadot pojavila u lepršavoj beloj haljini koja sakriva stomak. Glumica je srećnu vest podelila sa pratiocima na Instagramu fotografijom na kojoj pozira sa suprugom i dve ćerke.

"Idemo ponovno", napisala je u opisu, a čestitke pristižu sa svih strana.

Bivša mis Izraela i studentkinja prava Gal Gadot pažnju je skrenula ulogom u filmu "Brzi i žestoki", a ona je i "Čudesna žena" u novoj ekranizaciji stripova "Betman protiv Supermana: Zora pravednika".

Za intrigantnu ulogu istraživala je samostalno, a reditelj Zak Šnajder i filmski studio "Vorner bros" detaljno su je uputili u svet superjunakinje. Pre glumačke karijere, Gal Gadot se bavila i plesom, a htela je da bude koreografkinja. Životni put odveo ju je u vojsku, gde je provela dve godine, pa ne čudi da joj leže scene borbe i akcije. - "Nakon službe u izraelskoj vojsci, krenula sam na Pravni fakultet. Uskoro me je primetio reditelj iz Londona i pozvao na kasting za novu Bondovu devojku. Odbila sam, jer sam se školovala i smatrala da nisam glumica", rekla je Gal jednom prilikom.

Ipak se čini da je život za nju imao drugačije planove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare