Aktuelno

Nagađanja o imenu bebe Harija i Megan: Mnogi misle da će se zvati Dajana

Nakon što su Hari i Megan u intervjuu sa Oprom Vinfri objavili da čekaju devojčicu, obožavaoci na društvenim mrežama nagađaju da bi svoju ćerku mogli da nazovu Dajana po Harijevoj pokojnoj majci, princezi od Velsa.

Utorak, 09.03.2021.

11:15

Izvor: index.hr

Nagađanja o imenu bebe Harija i Megan: Mnogi misle da će se zvati Dajana
Foto: Profimedia

Podeli:

"Mini Dajana za Megan i Harija", "Dajte detetu ime Dajana", "Sigurno će se zvati Dajana", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Ipak se čini da par neće tako da nazove devojčicu koja stiže na leto.

"Teško da će svojoj ćerki da daju ime Dajana. Njihova najveća briga je da bi je to učinilo većom metom za medije i znatno povećalo javni interes za život deteta. Šta god bilo ko pomislio, Hari i Megan cene svoju privatnost i žele da zaštite svoju decu od intenzivnog medijskog pritiska koji su podneli", rekao je izvor za "Page Six".

"Takođe se boje da bi ime napravilo preveliki pritisak za dete i otežalo joj sve, od upisa u školu do putovanja. I žele da ona sama pronađe svoj put u životu", dodao je izvor.

"Mogli bi da razmotre ime Dajana kao srednje ime, ali princeza Šarlot već ima to srednje ime, a Hari i Megan nikad nisu voleli kada su ih u medijima i u palati poredili sa Vilijamom i Kejt", zaključio je izvor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare