Aktuelno

Junakinja "Niskih strasti" napunila 63 godine

Američka glumica, producent i bivši model Šeron Stoun napunila je danas 63 godine.

Sreda, 10.03.2021.

21:23

Izvor: B92

Junakinja
Foto: profimedia

Podeli:

Srca publike osvojila je u filmu "Niske strasti" a ta uloga nije joj bila ni namenjena. Pre nje, ulogu su odbile mnogobrojne poznate glumice, poput Džulije Roberts, Meg Rajan, Mišel Fajfer, Đine Dejvis, Elen Barkin, Demi Mur.

Uloga je prvobitno bila namenjena Kim Bejsinger, po želji Majkla Daglasa, koji je igrao glavnu ulogu, detektiva Nika. Bejsinger je tada već bila poznata po ulozi u filmu "Devet i po nedelja". Ona je odbila tu ulogu, kao i ostale nabrojane glumice, jer je bilo previše golotinje.

Inače, na instagramu je danas prati više od dva miliona ljudi, a upravoj je podelila snimak kako sa mamom otvara kutiju svojih knjiga. To je prva knjiga koju je napisala, a namenila ju je, kako je sama rekla "onima koji su povređeni i ranjeni, borcima i pobednicima, knjiga koja slavi žensku snagu i otpor". Pogledajte u videu sa instagrama kako danas izgleda junakinja "Niskih strasti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.