Aktuelno

Zbog nje su raskinuli veridbu Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez?

Američki tabloidi pišu da je raskid Dženifer Lopez i Aleksa Rodrigeza usledio nakon nedavnih glasina o njegovoj vezi s jednom od zvezda rijalitija "Južnjački šarm", Medison Lekroj (30).

Subota, 13.03.2021.

09:47

Izvor: B92

Zbog nje su raskinuli veridbu Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez?
Foto: Profimedia

Podeli:

Popularni TMZ, koji prati živote slavnih ličnosti i Njujork Post objavili su izjave neimenovanih osoba bliskih paru koje tvrde da je veridba otkazana. Agenti slavnog para nisu još komentarisali navode.

Neimenovani izvor je rekao da Rodrigez trenutno boravi u Majamiju gde se priprema za bejzbol sezonu, a Lopez snima film u Dominikanskoj republici.

Prema navodima američkih medija, koji prenose izvore bliske paru, Aleks Rodrigez i Medison Lekroj su već mesecima u vezi. Ona je rijaliti zvezda i ima 8-godišnjeg sina iz prethodne veze.

Kako piše "US magazin" kada su počele prve priče o vezi Rodrigeza sa rijaliti zvezdom, fanovi Dženifer Lopez otkrili su kako je Rodrigez lajkovao pa uklonio lajkove na nekoliko fotografija na Instagramu rijalti zvezde.

"Nikada nije fizički prevario svoju verenicu sa mnom. Nikada ništa nismo imali fizički, samo poznanstvo", rekla je Medison Lekroj tada ali i potvrdila da se sa Rodrigezom "samo čuje telefonom, povremeno, ne stalno".

Na svom instagramu objavljuje često svoje atraktivne fotografije, a u decembru 2020, uz fotografiju iz kreveta, napisala je :"Volela bih da si ovde".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.