Aktuelno

Megan Markl i princ Hari planiraju da se njen porođaj obavi kod kuće

Drugo dete Megan Markl i princa Harija, koje očekuju početkom leta, rodiće se u kući, prenose strani mediji.

Sreda, 31.03.2021.

10:03

Izvor: Fox news

Megan Markl i princ Hari planiraju da se njen porođaj obavi kod kuće
Foto: Shutterstock/Mr Pics

Podeli:

Kada se u maju 2019. godine rađao njihov sin Arči, u planu je bilo da se porađaj obavi kod kuće, ali pošto je porođaj počeo nedelju dana posle termina, lekari su savetovatovali da ipak ode u bolnicu.

Par drugo dete očekuje početkom leta, a njihova ćerka biće prvo dete iz kraljevske porodice koje će biti rođeno u Americi.

Markl (39) i princ Hari (36) kupili su imanje od 14,5 miliona dolara u Montesitu prošle godine kad su se preselili u Kaliforniju.

Otkrivanje pola bebe desilo se tokom intervjua para sa Oprom Vinfri, u kom su detaljno objasnili razloge zbog napuštanja kraljevskog života.

"Devojčica je i šta više od toga može da se poželi? Sada imamo svoju porodicu. Nas je četvoro i imamo dva psa, a to je sjajno", rekao je Hari.

Tokom celog intervjua, izneli su nekoliko ozbiljnih optužbi protiv kraljevske porodice, uključujući i one za rasizam.

Govorili su i o prisustvu medija u njihovom životu koji su izveštavali o svakom koraku koji naprave, kao i kritikama na račun Meganinog ponašanja, a to je na neki način dovelo do toga da ona razmišlja o samoubistvu.

Markl je priznala da da nije ni slutila šta će kraljevski brak da donese u njen život.

"Nije postojao način da se razume kako će se odvijati dan za danom", rekla je.

"Ono što je bilo nezgodno proteklih godina je to što su percepcija i realnost dve potpuno različite stvari. Ocenjuju te i prosuđuju prema tome tome šta opažaju, a ti živiš stvarnost", istakla je vojvotkinja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare