Aktuelno

Nadbiskup ne podržava priču Megan Markl o venčanju: "Ona je, očigledno, pogrešno informisana"

Nadbuskup Kanterberija potvrdio je da Megan Markl i princ Hari nisu bili legalno venčani u svom vrtu tri dana pre kraljevskog venčanja.

Sreda, 31.03.2021.

14:08

Izvor: B92

Nadbiskup ne podržava priču Megan Markl o venčanju:
Foto: Profimedia

Podeli:

Megan je gostujući kod Opre Vinfri otkrila da su se ona i princ Gari venčali u svom vrtu tri dana pre ceremonije u dvorcu Vonsdor 19. maja 2018. godine, ali prema rečima nadbiskupa Džastina Velbija, to nije istina.

Vojvotkinja od Saseksa rekla je Opri da su bili prisutni samo njih troje, ona, Hari i Velbi, a princ je podržao rečima: "Samo nas troje".

Nadbiskup Velbi rekao je listu La Repubblica da je venčanje koje je pratilo više miliona gledalaca širom sveta bilo stvarno. Dodao je da je imao nekoliko sastanaka sa parom pre venčanja, ali da je legalna ceremonija održana u subotu.

"Potpisao sam venčani list koji je legalni dokument, a da sam potpisao nešto za šta sam bio siguran da je lažno, učinio bih krivično delo", izjavio je Velbi i dodao: "Možete to da shvatite kako želite, ali legalno venčanje dogodilo se u subotu. Ipak, neću otkrivati šta se događalo na drugim sastancima".

Drugi nadbiskupi komentarisali su da je Megan pogrešno informisana, jer prema zakonu brak ne može da bude sklopljen bez barem dvoje prisutnih svedoka.

Da podsetimo, princ Hari i Megan venčali su se pred 600 zvanica, a procenjuje se da je venčanje 58 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare