Aktuelno

Godine su samo broj: Jedna od Bondovih devojaka i Aleksis iz "Dinastije" FOTO

Osim karijera uspešnih glumica, Džejn Simor i Džoan Kolins veže i veliko prijateljstvo, a nedavno su brojne obožavaoce oduševile serijom fotografija na Instagramu.

Sreda, 31.03.2021.

15:37

Izvor: B92

Godine su samo broj: Jedna od Bondovih devojaka i Aleksis iz

Podeli:

Na fotografijama poziraju u modno usklađenim izdanjima.

Legendarna "Žena vrač" i bivša Bondova devojka Džejn Simor (70) poslednjih godina bavi se humanitarnim radom putem svoje fondacije "Open harts".

Kako bi javnost podstakla na humanitarni rad, kreirala je poseban model marame koji je odlučila da promoviše zajedno sa 87-godišnjom koleginicom, Džoan Kolins.

Pored marame sa motivom srca, Džejn Simor i Džoan Kolins su nosile bele pantalone kao i crveno-bele šešire sa velikim obodima.

"Ne postoji niko kao što je dama. Provela sam divan dan sa svojom životnom prijateljicom, fantastičnom glumicom, prelepom (iznutra i spolja) Džoan Kolins", napisala je "Žena vrač" u opisu svoje objave na Instagramu.

Koliko vole da se modno usklađuju do sada su imale priliku da pokažu nekoliko puta na društvenim mrežama.

Svoje prijateljstvo prenele su i na male ekrane kada su glumile u srednjovekovnoj dramskoj miniseriji "Glow and Darkness".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare