Aktuelno

Forbs: Kim Kardašijan je i zvanično milijarderka

Kim Kardašijan Vest i zvanično je postala milijarderka, saopštio je Forbs.

Utorak, 06.04.2021.

20:51

Izvor: superžena

Forbs: Kim Kardašijan je i zvanično milijarderka
Foto: Profimedia

Podeli:

Forbs je danas objavio godišnju listu svetskih milijardera, a prvi put na njoj se našla i slavna Kim Kardašijan. Oni pišu i kako su joj njene kozmetičke kompanije "KKW bjuti" i "Skims" pomogle da se nađe na toj prestižnoj listi.

"KKW bjuti" Kim je pokrenula 2017. godine, a kompanija "Koti" kupila je prošle godine 20 odsto udela njene kozmetičke linije ugovorom za koji se procenjuje da je bio težak oko milijardu dolara. U Forbsu se kaže kako njen udeo u kompaniji sad vredi oko 500 miliona dolara.

Forbs navodi kako Kim ima udele i u brojnim drugim privatnim kompanijama i iako tačne sume nisu objavljene, izvor tvrdi da je "teška" više od milijardu dolara. Kardašijanova ima i druge investicije, uključujući i brojne nekretnine, a ugovor je potpisala i sa striming servisom "Hulu". Naravno, ne treba zaboraviti ni da je na Instagramu prati više od 213 miliona ljudi.

Ovo nije prvi put da magazin "Forbs" piše o porodici Kardašijan. Prošle godine su Kajli Džener prozvali najmlađom milijarderkom koja je profit ostvarila osnivanjem svoje kompanije, no kasnije su joj tu titulu uzeli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.