Aktuelno

Ko su gole devojke uhapšene u Dubaiju i ko stoji iza svega? FOTO

Petnaestak devojaka, zajedno sa organizatorom, juče je uhapšeno u Dubaiju zbog golotinje. Naime, one su se ovog vikenda fotografisale na balkonu potpuno nage, a brzo je reagovala policija i tužilaštvo u Emiratima, uhapsilo ih i deportovalo.

Sreda, 07.04.2021.

13:00

Izvor: superžena

Ko su gole devojke uhapšene u Dubaiju i ko stoji iza svega? FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Devojke iz Rusije, Ukrajine, Belorusije i Moldavije, zajedno sa organizatorom fotografisanja Aleksejem Kontsovom (33), ruskim biznismenom, sprovedeni su u policijsku stanicu, gde su i kažnjeni momentalnom deportacijom u matičnu zemlju.

Kako je objavio britanski "San", devojke su se skinule u subotu i pozirale prilikom snimanja za izraelsku internet-stranicu koja je jedna verzija američke stranice za odrasle.

Svetski mediji objavili su ovu vest, nazivajući devojke modelima ili manekenima. A ko su zapravo one?

Jedna od devojaka, Ukrajinka iz Kijeva Marijana Fedčuk priznala je da je bila na fotografiji, kao i brojne druge žene. Njoj ovo nije bio prvi odlazak u Dubai, jer na svom profilu na Instagramu objavljuje fotografije i piše o Dubaiju.

Prikazala je da gleda snimak devojaka na terasi, a onda je napisala "Čista desetka". Takođe, komentarisala je i ruske i ukrajinske medije koji pišu o njoj. Pozvala je sve koji imaju pitanja da joj postavljaju na njenom profilu za fanove.

Marijana se predstavlja kao manekenka i model, a na svom profilu na Instagramu neretko objavljuje fotografije na kojima je potpuno naga.

Isto tako, otkriveno je da je advokatica Jana Grabošćuk (27) takođe privedena sa "grupom sa balkona" zbog pucnjave koja se dogodila. Njena porodica je rekla da je znala da treba da putuje u Dubai, ali da ne znaju zbog čega.

Jana je diplomirana pravnica koja je radila kao konobarica i hostesa, a pre godinu dana počela je da se bavi modelingom.

Sudeći prema strogim zakonima u Emiratima i momentalnoj deportaciji, devojke neće uskoro imati priliku da uživaju u čarima Dubaija.

*ALT

Ko je čovek koji stoji iza svega?

Ukrajinski plejboj koji ima "slabost prema golišavim ženama" imenovan je kao čovek koji stoji iza celog događaja.

Svetske agencije navode da je "krovni čovek" koji je organizovao putovanje i fotografisanje Vitalij Grečin (41) iz Kijeva. Poseduje američki pasoš i veruje se da je on organizator kompletnog spektakla. Društvenim mrežama se širi fotografija na kojoj on svira klavir dok ga okružuje mnogo nagih devojaka.

On se čak dovodi i u vezu sa bivšim predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Barakom Obamom. Ranije se fotografisao sa njim, pa strani mediji dovode u vezu plejboja iz Ukrajine i Obamu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.