Aktuelno

Slavne kolege joj slale nepristojne ponude: Pevačica javno podelila sve njihove poruke FOTO

Reperka i model Igi Azaleja je na Tiktoku je objavila poruke sa nemoralnim ponudama koje su joj slali reperi i druge poznate ličnosti.

Četvrtak, 08.04.2021.

09:36

Izvor: B92

Slavne kolege joj slale nepristojne ponude: Pevačica javno podelila sve njihove poruke FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Igi Azaleja (30) je objavila privatne poruke u kojima su joj istaknuti reperi i druge poznate ličnosti davali nepristojne ponude.

U video-snimku koji je podelila na svom Tiktoku reperka je, između ostalog, otkrila i kako joj je neko ponudio 15.000 dolara samo kako bi s njom razgovarao. Iako je sakrila imena muškaraca koji su joj slali poruke na Instagramu, prema broju njihovih pratilaca može se zaključiti da je reč o slavnim osobama.

"Ti si moja devojka iz snova", napisao joj je neko koga na društvenoj mreži prati 12 miliona ljudi, dok joj je osoba sa profilom na Instagramu prati 27 miliona pratilaca poručila kako želi da je ljubi na intimno mesto.

Uz brojne seksualne ponude, dobila je i bračne, a pisali su joj i kako će se brinuti za nju i njenog jednogodišnjeg sina Oniksa bolje nego što to radi njegov otac, muzičar Plejboj Karti (24), sa kojim je reperka u vezi od 2018. godine.

"Reperi u mom telefonu, u mojim porukama, ne žele da me ostave na miru", rekla je reperka i u svojoj najnovijoj pesmi "Sip It".

Da podsetimo, Igi Azaleja, čije je pravo ime Ametist Amelija Keli, karijeru je započela sa 16 godina, kada se preselila u Majami, a svetsku slavu stekla je 2014. hitom "Fancy".

@thenewclassic

ha ha ha as if!?!?! 🙃 stay outta my DMs uglies.

♬ Sip It - Iggy Azalea & Tyga

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.