Aktuelno

Dejvid Geta nije bez razloga ostavio suprugu posle 22 godine braka

Svetski poznati di-džej Dejvid Geta snimljen je sa devojkom Džesikom Ledon kako uživa je na plažama Majamija i razmenjuje nežnosti!

Ponedeljak, 12.04.2021.

13:05

Izvor: superžena

Dejvid Geta nije bez razloga ostavio suprugu posle 22 godine braka

Podeli:

Džesika i proslavljeni Francuz su prava poslastica za paparaco fotografe, koji se utrkuju da ih fotografišu ne samo jer sve pršti od stasti, već i zbog činjenice da je zanosna 28-godišnjakinja neverovatno zgodna.

Slavni di-džej ne skriva koliko je ludo zaljubljen u svoju 25 godina mlađu izabranicu, a i on sam pored nje izgleda kao mladić, iako gazi već šestu deceniju!

*ALT

A verujemo da nije bilo teško zaljubiti se u prelepu Džesiku, za koju mnogi smatraju da je veoma zgodna! Bujne obline, naglašeni trbušnjaci, obla zadnjica - izgleda tip-top.

Podsetimo, Geta je pre veze sa Džesikom bio u 22 godine dugom braku sa Keti Lob, sa kojom ima i dvoje dece. Par se razveo 2014, a već par meseci kasnije javnost je saznala za njega i ovu atraktivnu Kubanku, za koju su mnogi spekulisali i da je razlog razvoda, ali to nikada nije potvrđeno.

*ALT

A da vas ne zbuni, zanosna Kubanka je ista devojka od prošle godine i samo je promenila boju kose i tako prihvatila prirodan izgled.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.