Aktuelno

Slavne, brzopotezne veridbe: Njima nije trebalo mnogo vremena za razmišljanje

U Holivudu nekad nema previše čekanja. Mnogi poznati su se verili već nakon nekoliko nedelja veze. Pogledajte ko od njih nije gubio vreme na razmišljanje ali i ko je od njih opstao.

Četvrtak, 15.04.2021.

13:46

Izvor: 24 sata.hr

Slavne, brzopotezne veridbe: Njima nije trebalo mnogo vremena za razmišljanje
Foto:Profimedia

Podeli:

1. Prijanka Čopra i Nik Džonas

Poznati par verio se samo dva meseca nakon što su počeli da izlaze. Upoznali su se na Met gala večeri, ubrzo posle toga počeli su da se zabavljaju, a samo mesec dana kasnije nekadašnja mis sveta upoznala je porodicu svog 10 godina mlađeg dečka. Nisu mnogo čekali ni sa veridbom ni sa venčanjem, a muzičar je insistirao na tome da, pored hrišćanske, bude održana i hinduistička ceremonija.

*ALT

2. Nikolas Kejdž i Alis Kim

Iako više nisu zajedno, Kejdž i Kim bili su u braku dvanaest godina. Verili su se nakon dva meseca veze.

Kejdž je upoznao Kim 2004. godine u Los Anđelesu, u jednom restoranu u kojem je radila. Samo dva meseca nakon upoznavanja, par se verio a potom i venčao. Vest o razvodu slavnog para stigla je mesec dana uoči proslave 12. godišnjice braka.

*ALT

3. Britni Spirs i Kevin Federlin

Verovali ili ne, Britni je bila ta koja je zaprosila Kevina, posle samo tri meseca veze. Taj brak imao je neslavan kraj, a u dokumentarcu "Framing Britney Spears" otkriveno je i da je Kevin razlog zašto je pevačica 2007. godine potpuno obrijala glavu. Ona se tada nenajavljeno pojavila pred kućom svog bivšeg supruga i htela je da vidi sinove Šona i Džejdena. Nakon što joj Kevin to nije dozvolio, ona se, u čudnom emotivnom stanju, uputila do najbližeg frizera.

*ALT

4. Maraja Keri i Nik Kenon

Oni su se poznavali, ali su izlazili samo nekoliko nedelja pre nego što su se verili. Bili su u braku šest godina.

*ALT

5. Tom Kruz i Kejti Holms

Nakon samo osam nedelja veze, Tom Kruz je glumicu zaprosio na vrhu Ajfelove kule. Vrlo romantično, ali nedovoljno za ljubav do kraja života. Njihov brak nije opstao.

Godine 2012. godine Kejti Holms je zatažila razvod od slavnog glumca nakon pet godina braka. Njeni bliski prijatelji ovom njenom odlukom nisu bili iznenađeni jer je, kako su govorili tada, ona pored Kruza potpuno izgubila samopouzdanje i padala u depresiju zbog njegovog načina života, koji je i njoj bio nametnut.

Najviše su joj smetala pravila Sajentološke crkve, po kojima su živeli - Tom Kruz je najpoznatiji pripadnik ove religije, njihovo venčanje je bilo u skladu sa njenim pravilima, i ćerku Suri su upisali u Sajentološku crkvu.

*ALT

6. Amal Kluni i Džordž Kluni

Slavni glumac, poznat kao večiti neženja, zaprosio je Amal posle samo šest meseci zabavljanja. I danas su u braku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare