Aktuelno

Iznenađenje: Samanta dobija zamenu u seriji "Seks i grad"?

Sara Džesika Parker, prema naslovima iz britanskih medija, očajnički traži veliku zvezdu, koja bi ublažila izostanak lika Samante Džons, koju je igrala Kim katral.

Ponedeljak, 19.04.2021.

16:02

Izvor: Jutarnji.hr

Iznenađenje: Samanta dobija zamenu u seriji
Foto: Profimedia

Podeli:

"Sara Džesika Parker utuvila je sebi u glavu da treba veliku, zaista veliku zvezdu koja bi se pridružila u ponovnom okupljanju postave serije 'Seks i grad' . Ta velika zvezda pomogla bi da se ublaži izostanak lika Samante Džons", rekao je izvor blizak glumici, kako prenosi Miror.

A glavni adut Sare Džesike Parker je - britanski glumac Hju Grant! On je poznat kao glavni glumac u nekim od najomiljenijih romantičnih komedija, zato i ne čudi što je ovu 60-godišnju zvezdu Sara Džesika videla u novim nastavcima kultne HBO-ove serije.

S druge strane, Hju Grant je ljubitelj ove kultne serije, uživao je radeći sa Sarom Džesikom Parker u prošlosti, a za HBO je nedavno snimio hit-seriju "Slom".

Prema rečima neimenovanog izvora, honorar u ovom slučaju nije nikakav problem i do saradnje će gotovo izvesno doći, te možemo očekivati da će Hju Grant igrati u nastavku kultne serije.

*ALT

Sara Džesika Parker i Grant prvi put su sarađivali 1996. u trileru "Ekstremne mere", te 2009. glumili u romantičnoj komediji "Šta je novo s Morganima".

Nova sezona serije "Seks i grad" pod nazivom "And Just Like That" imaće deset epizoda, koje će biti ekskluzivno prikazane na kanalu HBO Max i u kojima će glumiti većina poznatih likova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.