Aktuelno

Nina Badrić emotivno o najbogatijoj Srpkinji

Nina Badrić ne krije da obožava Sandru Meljničenko, suprugu ruskog bogataša Andreja Meljničenka.

Sreda, 21.04.2021.

16:01

Izvor: index.hr

Nina Badrić emotivno o najbogatijoj Srpkinji
Foto: Profimedia

Podeli:

Budući da i Sandra Meljničenko danas slavi rođendan, pevačica je objavila njihovu zajedničku fotografiju i emotivnu čestitku.

"Moramo napokon pronaći taj pravi japanski kimono. I da još najmanje 100 rođendana proslavimo sa osmehom oko glave kao i sve do sada. Da stvaramo nove predivne uspomene koje ćemo uvek izvući iz sećanja kada dođe i poneki tmuran dan. Srećan ti rođendan lepoto moja, voli te tvoja Nina", napisala je Nina Badrić.

*ALT

Sandra Meljničenko i Nina Badrić dugogodišnje su prijateljice, a Nina je nekoliko puta bila gošća na jahti ruskog bogataša Andreja Meljničenka i njegove supruge Sandre.

Jahta neuobičajenog izgleda, sa zakrivljenim jarbolima i trupom, među najvećim je jahtama na svetu, a vrednost joj se procenjuje na više od 500 miliona dolara. Porinuta je 2017. godine. Jahta je dugačka skoro 143 metra, ima osam paluba, helidrom i podvodnu sobu kroz koju se može videti morski svet. Dizajnirana je za 20 gostiju i 54 člana posade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.