Aktuelno

Fanovi u ekstazi: Molder i Skali posle 30 godina i propalih brakova ponovo zajedno

Tokom godina se mnogo šuškalo o ljubavi između glavnih glumaca, ali oboje su te navode neprestano demantovali.

Četvrtak, 22.04.2021.

08:00

Izvor: superžena

Fanovi u ekstazi: Molder i Skali posle 30 godina i propalih brakova ponovo zajedno
Foto: Profimedia

Podeli:

Skali i Molder, glavni glumci jedne od najpopularnijih serija devedesetih "Dosije X" - Džilijan Anderson (52) i Dejvid Duhovni (60) raznežili su fanove objavom selfija sa glumičinim psom.

"Stela je danas stekla novog prijatelja", napisala je glumica ispod fotografije, a objava je dobila skoro 400.000 lajkova i niz komentara onih koji priželjkuju romansu dvoje glumaca. "Možete li se konačno venčati?", glasio je jedan od komentara.

Serija "Dosije X" emitovana je od 1993. godine do 2002. a izašle su i dve nove sezone, 2016. i 2018. godine. Tokom godina se šuškalo o ljubavi između dvoje glumaca, ali oboje su stalno demantovali te navode.

Glumica ima iza sebe dva neuspela braka i troje dece, a glumac je bio u braku sa glumicom Teom Leoni, od koje se rastao 2014. nakon 17 godina braka. Ima dve ćerke.

Budući da glumci sada nisu u brakovima, fanovi serije veruju da je sada, 30 godina od početka emitovanja, vreme da "dođu na svoje" i da vide omiljene junake u romantičnom zagrljaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.