Aktuelno

Nova provokativna fotografija ćerke Kim Besindžer

Ajerland Boldvin, ćerka poznatog glumačkog para Kim Besindžer i Aleka Boldvina, poslednjih meseci objavljuje provokativne fotografije na svom Instagramu.

Utorak, 04.05.2021.

12:19

Izvor: B92

Nova provokativna fotografija ćerke Kim Besindžer
Foto: Profimedia

Podeli:

Ajerland je često u fokusu javnosti, što zbog činjenice da je ćerka dve holivudske legende - Aleka Boldvina i Kim Besindžer, što zbog svoje sklonosti ka objavljivanju golišavih fotografija.

Naime, ovaj 26-godišnji model rado deli provokativne fotografije na svom nalogu na Instagramu, a upravo je na jednom takvom nedavno digla prašinu.

Njenom ocu to se ne sviđa previše, pa je na jednu takvu, prošle godine, poslao strog komentar "Oprosti! Šta?"

Još je jednom njegova opaska imala odjeka kada je ćerki napisao ispod slike na kojoj pokazuje zadnjicu na motoru: "Ne. Samo... Ne".

No, atraktivnoj Ajerland ovo očigledno nije prepreka, jer je više puta istakla da uživa u tome da pokazuje svoje telo.

Inače, ova plavuša nedavno je progovorila da ju je smrt Kobija Brajanta i njegove ćerkice Đijane nagnala da poboljša pomalo zategnute odnose sa ocem.

"Koja je poenta prepirke? Ona nema smisla. Zato, hajde da svi samo prebolimo to i zagrlimo osobu koju volimo", rekla je Ajerland, priznavši da postoje razmirice između nje i Aleka, ali i da su sada u stanju da prevaziđu svoje probleme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.