Aktuelno

Poznate dame bez šminke, ali skroz FOTO

Da, da, nema savršene žene i one koja uvek, svakog dana, izgleda glamurozno i prelepo (ili su bar one retke). I poznate lepotice, bez glamuroznih toaleta, bez šminke i posebne frizure, ipak izgledaju kao devojke i žene koje svakodnevno srećemo na ulici.

Petak, 07.05.2021.

13:04

Izvor: superžena

Poznate dame bez šminke, ali skroz FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Nismo ih navikli u ovakvim izdanjima, za koja možemo reći da su daleko od gramuroznih. Ipak, zvezde su takođe obični ljudi koji kao i svi mi svakodnevno jure i pokušavaju da usklade profesionalni i porodični život.

1. Adrijana Lima

Brazilska manekenka je zaštitno lice donjeg veša Viktorija sikret i mnogih kozmetičkih proizvoda. Navikli smo je u glamuroznim izdanjima na crvenom tepihu, ali ovog puta paparaci su je uslikali kako kao svaka majka, opušteno i ležerno uživa sa ćerkom.

*ALT

2. Sindi Kraford

Jedna je od najpoznatijih manekenki ikada je poznata po svom neprikosnovenom hodu na modnim pistama i kampanjama koje je radila za luksuzne brendove. Ipak, brineti nije strano da bez šminke, skroz prirodno krene u dan.

*ALT

3.Hajdi Klum

Manekenka, voditeljka i dizajnerka ne krije svoj prirodni izgled i za njega često dobija pohvale od svojih pratioca na Instagramu - "Prirodno i lepo", "I tako super izgledaš" su neki od komentara kada se pojavi bez šminke.

*ALT

4. Kejt Hadson

Američka glumica u više navrata je na Instagramu podelila kako izgleda bez teške šminke i mnogi su ocenili da izgleda "kao jedna od nas".

*ALT

5. Rijana

Riri pleni pažnju gde god se pojavi, a posebno kada je ugledamo, pa ne tako sređenu. Možda smo navikli da je viđamo u skroz raskošnim izdanjima, ali kada napravi izuzetak obraduje fanove širom sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.