Aktuelno

Holivudski glumac godinama je u braku sa srpskom doktorkom, ona otkrila kako su se upoznali

Muzičar i glumac Majkl Veterli (52) našoj publici najpoznatiji po ulozi Logana u seriji "Crni anđeo" i Entonija u seriji "Mornarički istražitelji", a koji je nekada bio veren i sa Džesikom Albom, godinama je u srećnom braku sa - srpskom doktorkom.

Nedelja, 09.05.2021.

23:10

Izvor: Politika

Holivudski glumac godinama je u braku sa srpskom doktorkom, ona otkrila kako su se upoznali
Foto: Profimedia

Podeli:

Njegova supruga je Bojana Janković, koja se 1993. godine, kada joj je bilo 13 godina, sa porodicom preselila u Kanadu. Tamo je završila medicinu.

Sa Majklom se upoznala 2007. godine u Vankuveru na koncertu Stinga. Ona je bila u društvu prijateljica, a njima su tada prišli neki momci koji su hteli da im plate piće.

-Tada nam je prišao Majkl pretvarajući se da nas poznaje, govoreći mi: “Draga, žao mi je što kasnim. Morao sam da završim neke poslove u firmi”. Zatim se okrenuo mladićima, mahnuo im i rekao: „Ja sam Majkl, drago mi je. Želite li da nam se pridružite?”. Oni su nas odmah ostavili na miru. Ustao je rekavši da je obavio svoj posao i otišao. Vratio se kasnije, naravno. Imali smo predivan razgovor. Budući da nemam naviku da gledam televiziju, nisam imala pojma da je glumac dok mi nije rekao. Međutim, moja praktična priroda mi nije dopuštala da razmišljam o romantičnoj budućnosti, jer šta ja, student medicine iz Srbije u Kanadi, imam zajedničko s američkim glumcem u Holivudu? – ispričala je Bojana u razgovoru za "Politiku".

*ALT

Par se venčao 2009. godine i imaju dvoje dece: ćerku Oliviju i sina Lajama.

Njih dvoje danas žive na Menhetnu.

Pre Bojane, Majkl je bio u braku sa koleginicom Amelijom Hinli sa kojom ima sina Avgusta, a bio je veren i sa Džesikom Albom.

Posle jedne od poseta Beogradu, kada su bili u poseti Bojaninim roditeljima, gostovao je kod Stivena Kolbera i tokom njihovog razgovora ispričao kratku anegdotu o svom boravku u Srbiji.

Na ulici ga je propoznao jedan momak po imenu Miroslav, koji ga je najpre uporno pratio i sustigao, a onda glumca na trenutak ostavio bez teksta.

„Vi ste Dinozo iz En-Si-Aj-Esa. Izgledate tako staro“, pričao je Majkl Veterli, na šta je publika u studiju prasnula u smeh, a Veterli je sa osmehom na licu morao da pojasni da se u Srbiji gledaju starije sezone, kada je bio mlađi i mršaviji.

„Pratio sam vas i gledao. Ali tako ste... I deblji ste! Volim Dinoza i vas“, prisetio se Veterli mladićevih reči kao i malog razočaranja na kraju: „Znači Dinozo kasnije postaje debeo i star“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.