Aktuelno

Ljubavnim mejlovima Ben Aflek ponovo zaveo Dženifer Lopez

Njihova prepiska počela je nakon što je Lopez otputovala na Karibe na snimanje filma "Shotgun Wedding", a je ton prepiske je, kaže izvor, više "volim i čeznem za Džen" što je nego prijateljski.

Sreda, 12.05.2021.

14:56

Izvor: jutarnji/b92

Ljubavnim mejlovima Ben Aflek ponovo zaveo Dženifer Lopez
Foto: Profimedia

Podeli:

Čim su Dženifer Lopez (51) i Aleks Rodrigez (45), objavili da su se razlišli i da je svako krenuo svojim putem, fanovi i mediji su navijali da se pevačicin bivši verenik Ben Aflek (48) ponovo vrati u njen život.

Brzo su kružile glasine o njihovim intimnim zajedničkim druženjima u Dženiferinoj vili na Bel Airu. Bena Afleka bi obezbeđenje pokupilo, a zatim odvezlo nakon nekoliko sati provedenih s Džej Lo. Tako se glumac, kretao od svoje do njene vile i uvek ga je prevozio beli terenac, Eskalade, koji je u pevečicinom vlasništvu.

Čak ni tad, paparaci ih nisu uslikali zajedno. Dženifer i Aflek su se odvojeno pojavili na koncertu Vax Live u Los Anđelesu početkom maja i posle su zajedno odleteli u Montanu, gde su proveli vikend. Fotoreporteri su ih uslikali zajedno u autu na putu prema Montani, gde su zajedno proveli romantični vikend i uhvatili su ih zajedno pri ukrcavanju na privatni avion koji ih je vratio nazad u LA.

Aflek, koji je od januara slobodan, nakon što ga je ostavila 15 godina mlađa kubansko-španska glumica Ana de Armas, već je postao pravi heroj u očima fanova koji glasno navijaju za povratak čuvenog para zvanog – Benifer. Pričalo se da se u akciju osvajanja svoje bivše ljubavi, od koje su ga pre 17 godina rastavili nemilosrdni tabloidi, upustio tek nakon što je njena veza s bivšim dečkom Rodrigezom postala prošlost.

U intervjuu za magazin "Pipl" 2016. godine, Lopez je priznala da je uprkos tome što su se razišli, između nje i Afleka postojala "istinska ljubav".
"U drugačijem vremenu, u drugačijim okolnostima, ko zna šta se moglo da dogodi, ali naša je ljubav bila iskrena", rekla je tada. Sada, najnovije informacije tvrde da joj je Aflek mesecima slao ljubavne mailove i to dok je ona još bila u vezi s Rodriguezom, javlja TMZ.

"Aflek i Džej Lo redovno razmenjuju mejlove još od početka februara", izjavio je izvor blizak paru za TMZ. Njihova prepiska počela je nakon što je Lopez otputovala na Karibe na snimanje filma "Shotgun Wedding", a je ton prepiske je, kaže izvor, više "volim i čeznem za Džen" što je nego prijateljski.

U svojim porukama, Aflek je pevačici navodno napisao da senzacionalno izgleda na fotografijama iz Dominikanske Republike. Lopezova je njemu napisala da je "osvojio njeno srce". Ben je u vreme razmene ovih imejlova snimao svoj film "The Tender Bar" u Bostonu.

Njihova koketna komunikacija se nastavila sve vreme dok je Dženi bila u Dominikanskoj Republici. Sa snimanjem je završeno aprilu, a upravo tada par se počeo tajno da druži u Los Angelesu.

Dok je Rodrigez ostao apsolutno šokiran novom romansom svoje bivše verenice i ne može već danima da dođe sebi, Aflekov dobar prijatelj glumac Met Dejmon (50) iskreno je srećan: "Volim ih oboje. Nadam se da je istina. To bi bilo genijalno", rekao je Met Dejmon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.