Aktuelno

Ljubavna poruka na koži: Kortni Kardašijan tetovirala dečka FOTO

Zvezda rijaliti emisije "U korak sa Kardašijanima" tetovirala je svog dečka Trevisa Barkera.

Četvrtak, 13.05.2021.

14:30

Izvor: superžena

Ljubavna poruka na koži: Kortni Kardašijan tetovirala dečka FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Kortni Kardašijan, najstarija sestra iz porodice Kardašijan-Džener, u februaru je na svom Instagramu potvrdila vezu s bubnjarom benda Blink-182 Trevisom Barkerom.

Od tada dosta vremena provode zajedno i rado dele zajedničke fotografije putem Instagrama. Nedavno je slika na kojoj Kortni tetovira reči "Volim te" na Trevisovoj ruci privukla veliku pažnju. "Može da se oseti energija između vas dvoje", "Preslatko", "Super", "Žena ima mnogo talenata", nizali su se komenatri.

Bubnjar već ima istetovirao njeno ime na vratu, dok Kortni za iskazivanje ljubavnih poruka koristi društvene mreže te je nedavno napisala: "Mnogo zabavnih avantura mogu nas uništiti".

Podsetimo, pre nego što su počeli da se zabavljaju, Kortni i Trevis godinama su živeli u istoj zatvorenoj zajednici u kalifornijskom Kalabasasu. O njihovoj vezi pisalo se 2018. godine, kada su snimljeni kako zajedno napuštaju veganski restoran u Los Anđelesu, ali tada su tvrdili da su samo prijatelji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare