Sa 19 godina potrošila celu ušteđevinu roditelja za operacije, ne liči na sebe FOTO

Kad je Džesi Bani (19) bila devojčica, kako ona kaže, roditelji joj nisu dopuštali da se igra s lutkama i ostale igre za devojčice. Pre dve godine se preselila i podvrgla mnogim hirurškim zahvatima da bi izgledala kao Barbika.

Životi poznatih | The Sun |
Podeli
Foto:Profimedia
Foto:Profimedia

Odrastajući u konzervativnom selu u Nemačkoj, Džesi Bani (19) je htela da bude drugačija. Preselila se u Beč, nakon što je napustila školu 2019. godine. Oduvek je htela da izgleda ženstveno, ali roditelji joj nisu dopuštali da se šminka. Kad se preselila, potrošila je mnogo novca na operacije kako bi izgledala kao Barbika.

Hirurški zahvati su uključivali liposukciju, filere za obraze i bradu, te filere za usne.

Džesi Bani pre operacija/Foto:Profimedia
Džesi Bani pre operacija/Foto:Profimedia

"Pet meseci nakon operacije grudi, napravila sam filere na usnama i sada sam potpuno zavisna od njih. Takođe sam još jednom povećala grudi i sada sam tinejdžerka s najvećim setom implantata u Evropi i jedva čekam da ih još povećam", otkrila je.

"Zamisli, imaš ćerku, odgajaš je, vaspitavaš i ona postane ovo", "Potrošila celu ušteđevinu roditelja da bi izgledala kao...", samo su neki od negativnih komentara sa kojima Džesi Bani ipak mora da se suočava.

Ona se danas trudi da napravi karijeru modne influenserke i aktivna je na Instagramu. Prati je oko 20.000 ljudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 45 sledeca idi na stranu