Aktuelno

Histerija zvana Damijano David: Šta god objavi - muškarci se bune, žene pišu "Oženi me"

Kako je nakon nastupa na Evrosongu postao jedan od najpoželjnijih muškaraca na svetu? Na novoj fotografiji je u samo nekoliko sati skupio više od milion lajkova a žene ne štede reči i komplimente

Ponedeljak, 31.05.2021.

12:49

Izvor: superžena

Histerija zvana Damijano David: Šta god objavi - muškarci se bune, žene pišu
Foto:Profimedia

Podeli:

Mladi Italijan Damijano David (22), frontmen benda "Moneskin" (Maneskin), koji je pobedio na ovogodišnjem Evrosongu, novom objavom oduševio je pratioce. Za samo nekoliko sati skupio je više od milion lajkova, iako pozira u kariranoj mini-suknji, bez majice.

"Seksi", "Volim te", "Oženi me", pišu mu obožavateljke.

Damijano ima neobičan stil. Voli šminku, lakirane nokte, visoke potpetice i minđuše. Njegov stil, uz vatren nastup na Evrosongu, dovoljni su razlozi za to što je postao glavna atrakcija najpoznatijeg muzičkog takmičenja u Evropi.

Muškarci u svojim komentarima na društvenim mrežama i na portalima ne kriju čuđenje zbog toga što su žene odjednom "poludele" za mladim Italijanom. "Ja stvarno ne mogu da verujem i shvatim šta je ženama privlačno u ovome. Šta se to toliko promenilo u glavama? Je li vi vidite muškarca ili tetkicu?", "Nikada neću razumeti žene".

I na našem portalu muškarci nisu štedeli reči. Evo nekih komentara sa našeg portala:

"Žene poludele za muškarcem koji nosi štikle i torbicu...Divno :) Nekako dekadentno i romantično. 'Da li znaš gde mi je šminka?'...'Ja sam je potrošio' To će biti romantični problemi...deliće se šminka, čarape, suknje i stikle" (Straight Outta München)

"Ovo takmičenje je zadnjih desetak godina sve ne samo muzičko. Egzibicionizam i parada neukusa i devijantnog seksualnog izopačenja" (Miloš Radunković).

"Al ga forsirate braćo rođena. Uporno nam namećete našminkanog muškarca sa torbicama, suknjama i štiklama. Nikada, ali nikada to neće biti prihvaćeno ovde ma koliko se vi trudili i ma koliko se neki u komentarima trudili da objasne kako je ovo pravo muško" (Is).

"Eto kuda ide ovaj svet.." (CcC)

Većina žena ima sasvim drugačije mišljenje:

"Moze. Sviđa mi se momak baš jako, svašta bih mu radila, a i vi, jer pišete o njemu svaki dan" (Intruder Brokoli).

"Mnogo je sladak" (Lily)

"Lik je hoooottt!!!" (Nataša)

"I čuveni Prince je bio na štiklama a pravio fantastičnu muziku i bio ženama sexi. Sve je to rock and roll. Italijan je lep, simpatičan i harizmatičan a ima prelep glas a to šta nosi na sceni je nebitno. Mi žene prepoznajemo to i zato nam se dopada!" (Mici)

"Kad je muško - muško, čak i u ženskoj garderobi!" (Gjj)

Grupa "Moneskin" beleži lične rekorde po pregledima na Jutjubu, a u komentarima se može videti kako je veliki broj gledalaca Evrosonga, odmah posle takmičenja, upravo na Jutjubu poželeo da čuje i njihove druge pesme. Ne skrivaju oduševljenje zvukom, i priželjkuju veliku evropsku turneju benda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.