Aktuelno

Rumunsku glumicu zovu najlepšom ženom na svetu FOTO

Madalina Genea (33) koja je još pre dve godine zasenila sve na festivalu u Veneciji, a danas je nazivaju najlepšom ženom na svetu - odmara ovih dana sa svojim novim partnerom u Portofinu.

Sreda, 02.06.2021.

11:54

Izvor: B92

Rumunsku glumicu zovu najlepšom ženom na svetu FOTO
Foto:Profimedia

Podeli:

Rumunka Madalina Genea, koja živi i radi u Italiji, majka je Šarlote, i pre svega je model, a zatim glumica.

Njenim čarima nisu mogli da odole Džerald Batler, Majkl Fasbender, Leondardo Dikaprio. Bila je u vezi i sa trgovcem umetninama Vitom Šnabelom, dok iz veze sa rumunskim preduzetnikom ima ćerku Šarlotu.

*ALT

Zbog svog egzotičnog izgleda, pojavila se u brojnim kampanjama, serijama, televizijskim emisijama, ali i muzičkim spotovima.

Madalina je počela da se bavi manekenstvom kada je imala samo 15 godina. Prve revije uradila je u Milanu, gde i sada živi.

*ALT

Pojavila se i u spotu Erosa Ramacotija za pesmu "Il tempo tra di noi", a 2010. učestvovala u italijanskom "Plesu sa zvezdama". Piste je zamenila filmskim kamerama i igrala prvo u italijanskom filmu "I Soliti idioti", nakon čega je dobila ulogu u filmu "Don Hamingway". Igrala je pored slavnog Majkla Kejna u filmu "Youth" (igrala je mis sveta), a onda i u "Zulenderu 2".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.