Aktuelno

Nekadašnji holivudski zavodnik neprepoznatiljiv FOTO

Žene su bile lude za holivudskim glumcem, koji se proslavio u "Titaniku", zbog markantnog izgleda i zavodničkog pogleda

Utorak, 08.06.2021.

11:44

Izvor: superžena

Nekadašnji holivudski zavodnik neprepoznatiljiv FOTO
Foto:Profimedia

Podeli:

Holivudski glumac Bili Zejn (54) najpoznatiji je po ulozi pokvarenog tajkuna Hoklija iz filma "Titanik", kojem je glavni cilj bio da oženi Rouz, koju je igrala Kejt Vinslet. Nakon toga snimio je mnogofilmova, ali ni s jednim nije ostvario takav uspeh.

"Svakom glumcu san je da bude deo tako divnog filma, bio je to blagoslov, ali u isto vreme poznato je da u Holivudu retko ko rizikuje. Svi idu na sigurno jer je u pitanju veliki novac. Zato, kada dođete na audiciju, znate kakav tip glumca producent traži. Ja sam od tada postao sinonim za zlog dečka, negativca. Takva situacija na kraju vas natera da postanete inovativniji, snimate nezavisne, ali i vlastite filmove", rekao je Bili jednom prilikom.

*ALT

Iako ga pamtimo kao holivudskog zavodnika, godine su mu ipak donele promenu imidža. Obožavateljke su ludele za njim zbog markantnog izgleda i zavodničkog pogleda. Glumac se prilično promenio od tada i nije više tako zavodljiv kao što je bio. Ostario je, kao što svi starimo, ali je izgubio prepoznatljivo lice, pogled i teško bismo ga prepoznali, da ne znamo da je on.

Zejn je od 2010. godine u vezi s manekenkom Kendis Nil (34), s kojom ima dve ćerke. Za vreme pandemije, glumac se posvetio slikanju, koje mu je oduvek bilo velika strast, a imao je i nekoliko izložbi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.