Aktuelno

Susret sa zvezdama: Ko su najljubaznije slavne ličnosti i kojim gestom su oduševile javnost

"U kafiću nije bilo slobodnog mesta za sedenje, pa me je neki tip pozvao da sednem za njegov sto. Sela sam i shvatila da je to Kijanu Rivs".

Petak, 11.06.2021.

10:43

Izvor: B92

Susret sa zvezdama: Ko su najljubaznije slavne ličnosti i kojim gestom su oduševile javnost

Podeli:

Nedavno je jedan korisnik mreže Reddita postavio pitanje koje su najljubaznije slavne osobe koje su upoznali? Ljudi su odmah počeli da dele svoje priče o susretima sa zvezdama, a evo i nekoliko najboljih odgovora.

Rajan Gosling

"Rajan Gosling je jednom platio moju kartu za parkiranje na Hollywood Boulevard-u. On je taman izlazio iz parkinga, a mi se uparkiravali. Popričali smo smo usputno i kratko, zanimalo ga je odakle sam i s kim sam ovde. "Imate 40 dolara samo za parkiranje? Sigurno ste bogati", rekao je u šali. "Ne brinite za parking, ja vam plaćam čitav vikend. Zabavite se!" dodao je. Neverovatno je simpatičan i kul".

En Hetavej

"Bili smo u bekstejdžu, čekali njen znak da nastavimo i počele smo da čavrljamo. Rekla mi je koliko je nespretna i malo smo se šalile. Zatim, kad su je pozvali na pozornicu, spotakla se kad se pela uz stepenice. Umesto da joj bude neugodno, okrenula se da me pogleda i obe smo počele da se smejemo".

Tom Henks

"Bila sam na venčanju prijateljice u Las Vegasu i upravo je trebalo grupno da se slikamo. "Hej! Je li ovo venčanje? Mogu li i ja da se fotkam?" pitao je neki tip koji nam je prišao s leđa. Svi su se odmah razljutili i malo začudili takvom upadu, a onda smo shvatili da je to Tom Henks! Fotkao se s nama i bio je jako prijatan i divan."

Kianu Rivs

"U kafiću nije bilo slobodnog mesta za sedenje, pa me je neki tip pozvao da sednem za njegov sto. Sela sam i shvatila da je to Kijanu Rivs. Zatim smo najnormalnije pričali o stripovima idućih pola sata".

Skarlet Johanson

"Upoznao sam je 2011. godine u Starbaksu. Bila je super slatka. Mislila sam da će biti umišljena i nepristupačna, delom i zbog toga što je bilo rano ujutro, ali to uopštee nije bio slučaj! Nasmejala sam je nakon što sam joj rekla da sam veliki obožavatelj jednog od njenih najranijih filmova "Home Alone 3" (koji je zaista jedan od mojih najdražih filmova iz detinjstva). Bila je tako šarmantna".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare