Aktuelno

Ko su lepotice sa trbina koje bodre engleske fudbalere FOTO

Engleska reprezentacija važi za tim sa puna zgodnih fudbalera, a s njima su u paru i devojke koje ih prate sa trbina na svakoj utakmici.

Ponedeljak, 14.06.2021.

10:33

Izvor: B92

Ko su lepotice sa trbina koje bodre engleske fudbalere FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Žene i devojke fudbalera nose popularni nadimak "WAG", a na svakom fudbalskom prvenstvu svojom lepotom kradu pažnju s terena. Engleska reprezentacija se naravno promenila od poslednjeg prvenstva, kao i njihove bolje polovine.

1. Megan Dejvison (24)


Supruga je golmana Džordana Pikforda (27), par se venčao prošle godine, a upoznali su se još u školi. Imaju dvogodišnjeg sina Arla.

Foto: Profimedia

2. Fern Hokins (26)

Verenica je Harija Megvajera (28). Ona ima diplomu iz fizioterapije i često masira svog dragoga. Zajedno su od 2011. godine, a verili su se su se 2018 na romantičnom putovanju u Parizu. Par ima dve ćerke, a mlada mama detalje iz života često deli sa svojim pratiocima na Instagramu.

Foto: Profimedia

3. Kejt Kejn (31)

Supruga je Harija Kejna(27) Po zanimanju je fitnes instruktorka, a sa suprugom još od školskih dana. Venčali su se pre dve godine. Par ima troje dece, ćerku Ivi i Vivijan Džejn, kao i sina Luisa.

Foto: Profimedia

4. Anouška Santos (29)

Ova lepa žena je u vezi s Lukom Šoom (25), nije poznato kada su tačno počeli vezu, a sad imaju sina.

Foto: Profimedia

5. Mia Meklenahen (21)

Devojka je Rika Džejmsa (21). Kad su se upoznali još je studirala, a sad je diplomirana pravnica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.