Aktuelno

Razmenjuju nežnosti na plaži: Naslednica imperije Svarovski sa mužem uživa na moru

Naslednica imperije "Svarovski" Viktorija Svarovski (27) je slikana na plaži u Marbelji sa svojim suprugom finansijskim mogulom Vernerom Murzom (43).

Utorak, 15.06.2021.

14:12

Izvor: superžena

Razmenjuju nežnosti na plaži: Naslednica imperije Svarovski sa mužem uživa na moru
Foto: Profimedia

Podeli:

Uživaju u lepotama na plaži u Marbelji, a par izgleda vrlo zaljubljeno i srećno. Sve vreme su se ljubili i grlili i jasno je da je među njima ljubav veoma jaka. Zanimljivo je da je Viktorija sa Vernerom još od tinejdžerskih dana, odnosno još od 2010. godine.

Viktorija je bila u crvenom bikiniju koji joj je savršeno stajao, a iako ima 27 godina, njeni pratioci komentarišu da izgleda dosta starije i kažu da su mislili da je blizu četrdesetih godina.

Podsetimo, 2017. godine ceo svet je pričao o nestvarnom venčanju naslednice imperije Svarovski Viktorije i finansijskog mogula Murze. Mlada je tada nosila venčanicu od milion i po evra, a fotografije sa bajkovitog venčanja brzinom svetlosti obišle su svet.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare