Aktuelno

Važila je za najlepšu ženu Holivuda: Droga, alkohol i plastične operacije su je skroz izmenile

Nedavno su je uslikali paparaci i mnogi ne mogu da veruju da je to Heder Loklir.

Subota, 19.06.2021.

14:21

Izvor: superžena

Važila je za najlepšu ženu Holivuda: Droga, alkohol i plastične operacije su je skroz izmenile
Foto: Profimedia

Podeli:

Glumica Heder Loklir plenila je svojom glumom i pojavom tokom osamdesetih i devedesetih godina, a ostala je upamćena zbog uloga u popularnim sapunica kao što su "Dinastija" i "Melrose Place".

Simpatičnu plavušu, krupnih plavih očiju mediji i javnost su obožavali - bila udata za Tomija Lija od kojeg se razvela 1993. godine. Takođe je bila udata za gitaristu Bona Džovija - Ričija Sambora, a posle razvoda 2006. godine, krenuli su problemi.

Naime, Heder je 2008. uhapšena zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Tom prilikom testovi su pokazali da je uzimala i razne opijate. Poznato je da je u više navrata posećivala klinike za odvikavanje od alkohola i droge, ali o tome nikad nije želela da priča.

*ALT

*ALT

Nedavno, fotoreporteri su ulikali glumicu koja uopšte ne liči na sebe i koja se dosta promenila, kako zbog plastičnih operacija, tako i zbog načina života.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.