Aktuelno

Šta su rekli o prvim susretima: Kako su se upoznali slavni parovi

Naši omiljeni slavni parovi i njihove ljubavne priče.

Utorak, 22.06.2021.

12:40

Izvor: B92

Šta su rekli o prvim susretima: Kako su se upoznali slavni parovi
Foto: Profimedia

Podeli:

Žizel Bundšen i Tom Brejdi

Slavna brazilska manekenka Žizel Bundšen i sportista Tom Brejdi imali su problema da pronađu srodnu dušu. Ovaj par se zapravo upoznao na slepom sastanku, a očigledno je to bio savršen spoj koji je aktuelan od 2009. godine.

Džastin Timberlejk i Džesika Bil

Slavni par se upoznao preko zajedničkih prijatelja: "Uradio sam to na staromodan način - preko telefona. To je nešto što sam naučio od očuha i dede. U pitanju su džentlmenski maniri koje muškarci ne bi smeli da zapostave ili zaborave uprkos činjenici da smo svi u digital eri gde se raskida preko mreža".

Mila Kunis i Ešton Kučer

Nevini poljubac na setu "Vesele sedamntesete", nije rezultirao vezom već prijateljstvom. Tek nakon što se Ešton rastao sa Demi Mur (2011), a Mila sa Mekoli Kalkinom, TV kolege su počele da izlaze. Iskre su, kako je Mila jednom izjavila, "proradile kada je glumica videla Eštona na jednoj dodeli nagrada.

Sofija Vergara i Džo Manđanel

Džesi Ferguson je kumovao vezi između ova dva seks simbola. On ih je upoznao na jednoj žurci baš nakon što je Vergarina predhodna veza doživela krah. Džo se pojavio i oborio sa nogu zvezdu serije "Moderna porodica".


Victorija i Dejvid Bekam


David je znao da će venčati Victoriu nakon što ju je ugledao u muzičkom spot grupe Spice Girls.

"Dok su drugi fudbaleri pili piće sa svojim kolegama nakon jedne utakmice, David je stajao sa svojom porodicom i bio neodoljiv. Imao je tako sladak osmeh. Tada sam pomislila kako je on idealan muškarac za mene koja sam takođe privržena svojoj porodici, te da smo dosta slični. Pomislila sam da mi prilazi i traži mi broj. Taj broj napisan je na avionskoj karti London-Mančester i još uvek znam da je kod njega." Par se venčao 1999. godine i ima četvoro dece.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare