Aktuelno

Holivudski lepotan danas je sasvim drugi čovek

Džeri O'Konel (47), pomalo je zaboravljeni glumac, a dosta je posvećen porodici u poslednje vreme. Sigurno ste ga gledali u nekim filmovima, ali teško da biste ga prepoznali danas da ga sretnete negde.

Utorak, 22.06.2021.

17:27

Izvor: B92

Holivudski lepotan danas je sasvim drugi čovek
Foto: Profimedia

Podeli:

Glumac je smimljen u maju tokom trčanja po kalifornijskom gradu Kalabasasu. Džeri je pokazao da je u dobroj formi, ali retko ko bi ga odmah prepoznao. O'Konel je nosio kratke pantalone ispod kojih su mu izvirivale bokserice i u jednom je džepu imao flašu s vodom.

Džeri je bio pomalo neprepoznatljiv i zbog duže kose i brkova pa je bilo potrebno da se duže zagledate u njega da bi ste shvatilo da je to poznati glumac.

Kako pišu strani mediji, O'Konel se priprema za premijeru druge sezone animirane serije "Zvezdane staze: Donje palube", koja će biti prikazana krajem ove godine.

Inače, glumac je od 2007. u braku s koleginicom Rebekom Romijn (48), a upoznali su se 10 godina ranije. Imaju bliznakinje Doli Rebeku i Čarli Tamaru (11).

Pogledajte i koliko se promenio holivudski glumac Bili Zejn: Nekadašnji holivudski zavodnik neprepoznatljiv

ili glumac Brendan Frejzer: Brendan Frejzer ostavio sve bez teksta

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.