Aktuelno

Pitali su Vedranu Rudan da li se stvarno udala za mlađeg, odgovorila je

Nakon što je nedavno objavila tekst u kojem je napisala da se razvodi nakon 30 godina braka te da namerava da se uda za 16 godina mlađeg muškaraca, Vedrana Rudan je na svom blogu juče objavila novi tekst pod naslovom Venčanje, u kojem opisuje kako se ponovo udala.

Sreda, 23.06.2021.

10:00

Izvor: B92

Pitali su Vedranu Rudan da li se stvarno udala za mlađeg, odgovorila je
Printscreen/TV Prva

Podeli:

Budući da Vedrana o navedenim temama piše na vrlo šaljiv način, mnogi su se zapitali šali li se u ovakvim objavama ili u njima ima istine.

Hrvatski "Index" zamolio je za komentar samu Vedranu Rudan, koja im nije odgovorila direktno, ali je svoj odgovor objavila na službenoj stranici na Fejsbuku.

"Index se usudio na ovaj dan uznemiriti Vedranu. Traži od nje 'nekakva objašnjenja'. Vedrana je uzbuđena pred prvu bračnu noć. Moli Index za malo privatnosti", stoji objava koju je potpisala web administratorka.

Da podsetimo, u prošlonedeljnom tekstu napisala je da je njen novi izabranik mlađi od nje 16 godina, a otkrila je da je pun života i da su se "zaljubili u dućanu". On je sebi kupovao ljubičaste cipele, a Vedrana je gledala u ljubičastu torbu.

U tom tekstu napisala je i da će se venčati u utorak, u opatijskom parku pored crkve.

"Venčaćemo se, neka to zaista ostane među nama, u crkvi. Nismo kršteni ni jedno ni drugo, sveštenik je rekao, nema veze, platite novo zvono", napisala je Vedrana Rudan.

I juče, u utorak, objavila je tekst pod nazivom "Venčanje", u kojem je između ostalog napisala:

"Pop nas je pitao je li uzimamo jedno drugo dok nas smrt ne rastavi. Rekli smo da DA. Izašli smo iz crkve. Antifašisti su nestali. Moje cure su na nas bacale latice cveća koje su počupale u opatijskom parku. Bacila sam buket. Bledoplave orhideje prošarane crnim prugama. U zlatu sam ga platila. Uhvatila ga je mlada, oko trideset, gotovo gola Poljakinja, za ruku ju je držao osamdesetogodišnji partner. Nije bio oduševljen. Kuma Hela je plakala.
Osećala sam se poput Čerčila. Turistima sam pokazivala V.
V kao Vedrana i V kao Viktoria".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare