Aktuelno

Dženifer Aniston konačno otkrila kakav odnos ima s Bredom Pitom

Što se tiče ljubavi, rekla je voditelju Hauardu Sternu da nije imala velikih uspeha...

Petak, 25.06.2021.

12:16

Izvor: superžena

Dženifer Aniston konačno otkrila kakav odnos ima s Bredom Pitom
Foto: Profimedia

Podeli:

Glumica Dženifer Aniston uvek je držala do svoje privatnosti, pa tako ni nakon razvoda od Breda Pita nije komentarisala pisanje medija.

U par navrata vrlo oskudno je komentarisala razvod, njihov odnos. Jednom prilikom je izjavila da "nije kul" to što je Anđelina Džoli dala intervju u kojem je pričala o tome kako su se Bred i ona zaljubili i kako je jedva čekala da dođe na snimanje filma "Gospodin i gospođa Smit", a tada su Dženifer i Bred još uvek bili u braku.

Međutim, tokom gostovanja u emisiji "The Howard Stern Show" ona je odlučila da odgovori.

Na pitanje voditelja da li joj je bilo neprijatno kada je prošle godine tokom izolacije učestvovala u virtuelnom čitanju scenarija za film "Fast Times at Ridgemont High", u kojem je učestvovao i Bred Pit, Anistonova je rekla: "Ne! Bilo je jako zabavno. Znaš, Bred i ja smo drugari. Mi smo prijatelji, razgovaramo. Nema nikakve neprijatnosti, osim možda za one koji su gledali i želeli da je bude", rekla je.

Takođe, voditelj je pitao glumicu i da li pronašla ljubav, na šta je odgovorila: "Nisam. Dosad nije bilo velikih uspeha, ali uvek sam, naravno, otvorena za to", iskrena je Anistonova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.