Aktuelno

Šeron Stoun bez pantalona, u majici sa printom čuvene scene iz "Niskih strasti" FOTO

Nakon što se nedavno požalila zbog toga što ne može da zaustavi prikazivanje rediteljske verzije filma "Niske strasti", Šeron se očigledno pomirila sa sudbinom i, na oduševljenje fanova, odlučila da ga promoviše

Sreda, 30.06.2021.

10:50

Izvor: 24sata.hr

Šeron Stoun bez pantalona, u majici sa printom čuvene scene iz
Foto: Profimedia

Podeli:

Šeron Stoun (63) najnovijom objavom na Instagramu u samo 10 sati skupila je više od 117.000 lajkova i tri hiljade komentara.

"Bila sam tamo, učinila to i dobila majicu", napisala je uz fotografiju, a komplimenti su se samo nizali.

Podsetimo, nedavno se požalila da ne može da učini ništa protiv toga da bude prikazana necenzurisana rediteljska verzija kultnog filma. No uprkos tome što nije zadovoljna odlukom da se pusti ta verzija, ne veruje u kajanje nad učinjenim.

"Šta je učinjeno, učinjeno je, baš poput vetrova. Jednom kad ih ispustite, ne možete ih povući. Neugodno mirišu i odlaze", rekla je glumica, koja je tvrdila da su je, kako bi snimili scenu u kojoj je bez gaćica prekrstila noge, izmanipulisali, obrazloženjem da beli donji veš reflektuje svetlo i da se previše vidi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.