Aktuelno

Elizabet Harli gnevna jer joj je sin izbačen iz testamenta, ostao bez 250 miliona dolara

Sin Elizabet Harli izbačen je iz testamenta pokojnog oca Stiva Binga nakon sudske žalbe.

Ponedeljak, 05.07.2021.

12:38

Izvor: Daily Mail

Elizabet Harli gnevna jer joj je sin izbačen iz testamenta, ostao bez 250 miliona dolara
Fotografija: Profimedia

Podeli:

Bogati finansijer oduzeo je sebi život prošle godine, ali je pre toga navodno napravio fondove za sina Demijana i njegovu ćerku Kiru Kerkovijan (23), koju je dobio s nekadašnjom teniserkom Lizom Bonder.

Da sve bude zapetljanije, pre smrti, Bing je dobio pravnu bitku protiv vlastitog oca Pitera Binga, koji je pokušao da Demijanu i Kiri zabrani pristup porodičnom bogatstvu, prenosi Dejli mejl.

Piter Bing se, međutim, žalio na odluku na temelju toga da su Demijan i Kira deca rođena van braka. Prema izveštaju, bogatstvo Pitera Binga sada se deli između dece koja pripadaju njegovoj sestri Meri.

"Kad se Stiven samoubio, umro je misleći da su njegova deca zbrinuta. Ono što je Stiven želeo sada je preokrenuto na najgori način. Znam da bi on bio uništen", rekla je Harli.

Demijanov deo bio je procenjen na gotovo 250.000.000 dolara. Lisa Bonder je takođe izrazila koliko je neugodno iznenađena.

"Kao mama, pitam se zašto se, pobogu, to moralo dogoditi. Zašto dvoje nevinih klinaca pretvoriti u žrtve?"

Bing je osnovao producentsku kuću "Šangri-La entertaejnment", koja je snimala filmove poput "The Polar Express" sa Tomom Haeksom i "Beowulf". Osim toga, napisao je scenario za komediju "Kangaroo Jack".

Demijan je juče na Instagramu postavio fotografiju porodice, i napisao "Zahvalan na mojoj divnoj porodici, i danas i svaki dan".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.