Aktuelno

Govorili su da na svetu nema lepše žene od nje, a evo kako izgleda danas FOTO

Njene plave oči, nežan izgled lica i duga kosa uticali su na to da, sem po talentu za glumu, ostane upamćena kao jedna od najlepših žena na svetu.

Četvrtak, 29.07.2021.

09:28

Izvor: superžena

Govorili su da na svetu nema lepše žene od nje, a evo kako izgleda danas FOTO
Foto: shutterstock

Podeli:

Liv Tajler se svi sećamo iz spota za pesmu "Crazy" grupe "Aerosmith". Bilo je nemoguće ne primetiti prelepu devojku kojoj se smešila karijera u filmskoj industriji.

Rođena je 1. jula 1977. godine, a njeni roditelji su takođe bili poznati - majka model i grupi devojka Bebe Buel i otac čuveni muzičar Stiven Tajler.

O svom odnosu sa majkom, Liv je svojevremeno govorila: "Tek kad sam i sama postala majka, shvatila sam kroz što je sve prošla moja. Zamislite, lude sedamdesete su, svi se zabavljaju, vi ste 23-godišnja devojka iz Mejna koja je došla da osvoji Njujork, i onda se preko noći nađete u ulozi koju baš i niste planirali: samohrane majke. Mora da je bilo zastrašujuće."

Njena majka je ostala u drugom stanju sa Stivenom iako je bila u zvaničnoj vezi sa muzičarem Todom Randgrinom.

"Majka mi je već priznala da Tod nije moj pravi otac, a ko bi to mogao biti shvatila sam kad me odvela na koncert Aerosmita i kad sam ugledala ćerku Stivena Tajlera Miju, koja je izgledala kao moja bliznakinja. Pitala sam mamu da li je Stiven moj otac, a ona se rasplakala. Nakon šoka, okrenula sam stvari na šalu i konstatovala kako će Božić od sada biti jako zanimljiv. Danas sam presrećna jer mogu reći da sam u životu imala dva oca, prepuna energije, luda, urnebesno zabavna umetnika, kao i gomilu braće i sestara. Zovemo se čopor Tajlerovih", rekla je.

Njena komplikovana porodična priča nije uticala na njenu profesiju. Podsetimo, ova glumica je ostvarila veliki broj uloga i igrala je u blokbasterima kao što su "Ukradena lepota", "Gospodar prstenova", "Devojka iz Džersija", "Armagedon" i drugi...

Od 2014. godine je u vezi sa Dejvidom Gardnerom. Zanimljivo je da ih je spojila Kejt Mos, a par je prvo dete Sejlor Gardner dobio 2015. godine. Godinu dana kasnije stigla je i Lula Rouz. Liv inače ima i sina Majla iz braka sa muzičarem Rojstonom Langdonom, a i Dejv ima sina iz svog prethodnog braka. Živi u Engleskoj, vode miran porodičan život, a Liv i danas izgleda, moramo priznati, prelepo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.